Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Παναγούλης κατά Άδωνι: Καρνάβαλος και ψυχοπαθής, να του βάλουν ζουρλομανδύα!


Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης μέσω της σελίδας του στο Facebook αποκάλεσε ψυχοπαθή, καρνάβαλο και γελωτοποιό τον υπουργό Υγείας, ΄Άδωνι Γεωργιάδη.



Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 50.000 ανέργους

Προτεραιότητα σε ανέργους οικογενειών χωρίς εργαζόμενο


 «Οι άνεργοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, σταδιακά, μέχρι το τέλος του χρόνου και σε πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

 Τη δυνατότητα πεντάμηνης απασχόλησης σε δήμους, περιφέρειες, σχολεία, δικαστήρια, ΚΕΠ, Ασφαλιστικά Ταμεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες δίνει σε 50.000 ανέργους το πρόγραμμα για την Κοινωφελή Εργασία, που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί.


Κομμένος ο «τσομπάνης» για τους αμερικανούς πιλότους

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
 
 

Εντολή να μην καταναλώνουν μία συγκεκριμένη γεύση του γιαουρτιού Chobani επειδή περιλαμβάνει σπόρους κάνναβης, έδωσε στο προσωπικό της η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post που, σημειωτέον, βαφτίζει κατά λάθος (;) ελληνικό το συγκεκριμένο γιαούρτι, που ως γνωστόν παράγεται από εταιρία, συμφερόντων του Τούρκου επιχειρηματία Χαμντί Ουλουκάγια.

 

Eκθεση: Το ΔΝΤ προαναγγέλλει... φοροεπιδρομή

Αυξήσεις φόρων κατά 12,4% το 2014 προβλέπει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που καταρτίζεται


 Το ΔΝΤ αποκαλύπτει πως οι εισπράξεις από την άμεση φορολογία το 2014 θα αυξηθούν κατά 2,1 δισ. ευρώ και θα διαμορφωθούν σε 19,1 δισ. ευρώ, από 17 δισ. ευρώ που εκτιμώνται ότι θα εισπραχθούν φέτος.

 Δραματική αύξηση της άμεσης φορολογίας το 2014 κατά 12,4% προαναγγέλλει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετά την κατάργηση των φοροαπαλλαγών και τις σαρωτικές αλλαγές που επήλθαν στη φορολογία και ισχύουν για τα εισοδήματα που αποκτώνται το 2013, τα οποία θα υπερφορολογηθούν.


Η Ελλάδα βγάζει ξανά Καγκελάριο την Μέρκελ


"Οι Γερμανοί αισθάνονται ότι Μέρκελ και Σόιμπλε είναι οι πλέον κατάλληλοι για τη διαχείριση του δύσκολου ζητήματος της Ελλάδας που έχει συμβάλλει στο ότι οι Χριστιανοδημοκράτες προηγούνται με πάνω ποσοστό από 40% στις δημοσκοπήσεις'' δηλώνει στη Deutsche Welle ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας δημοσκοπήσεων TNS-Εmnid Κλάους-Πέτερ Σέπνερ.



Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε ένα μόνιμο καθεστώς κινητικότητας


«Δε μιλάμε για αριθμούς. Στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους ότι δεν ανεχόμαστε άλλο τέτοιες συμπεριφορές», ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στους επίορκους του Δημοσίου.


Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ


Το Εποπτικό Συμβούλιο της «Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ιντερνετ και Τηλεόρασης» (ΝΕΡΙΤ ΑΕ) μετά τη συγκρότηση του σε σώμα, προχώρησε στη δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Διευθύνοντος Συμβούλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.