Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Επίδομα 500 ευρώ σε τρίτεκνους και πολύτεκνους


Επίδομα 500 ευρώ θα λαμβάνουν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες για κάθε παιδί, με την προϋπόθεση ότι το εισόδημά τους δεν ξεπερνά τα 45.000 ευρώ. Το επίδομα θεσπίζεται με το νομοσχέδιο του υπουργείο Οικονομικών, που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, περιλαμβάνοντας φορολογικές και άλλες διατάξεις.


Ευ. Βενιζέλος: Συγκρότηση μεγάλης κεντροαριστεράς με κοινή κάθοδο στις εκλογές

«Εθνικό πολιτικό γεγονός το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ»

 Το ΠΑΣΟΚ άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις, αν και ήταν και είναι ο στόχος οργανωμένων επιθέσεων, σημείωσε ο Ευ. Βενιζέλος ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

 «Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει στη συγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έκανε νέο άνοιγμα στη ΔΗΜΑΡ, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο του κόματος. Πρότεινε μάλιστα «συστράτευση με κοινή κάθοδο στις εκλογές».


Μετατίθεται η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών;


Ο αρμόδιος υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης μπορεί να είπε ότι ουδέποτε άνοιξε, από το υπουργείο Εσωτερικών, θέμα της μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών και ούτε το έθεσε κόμμα της συγκυβέρνησης όμως δεν απέκλεισε μετάθεση της ημερομηνίας αν το αποφασίσει η Βουλή.

 

Τι μπορείς να πάθεις αν δεν κάνεις σεξ;


Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις χωρίς να κάνεις σεξ, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αποχή να επηρεάζει και να επιδρά τη συνολική σου υγεία; Πόσο καλά γνωρίζεις το σεξουαλικό σου ρολόι; Μπορείς να καταλάβεις πότε το σώμα σου ζητάει το σεξ;


Αυτοί είναι οι 48 μεγαλύτεροι καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ [ονόματα]


Τα ονόματα των 48 μεγαλύτερων καταθετών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ είτε ως φυσικοί δικαιούχοι είτε ως διαχειριστές λογαριασμών παρέδωσε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο Παναγιώτης Μαντούβαλος, ορισμένος από το ΣΔΟΕ ως υπεύθυνος χειριστής ελέγχων για τη λίστα.


15χρονος ανακάλυψε ένα τεστ για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας


Ο έφηβος Τζακ Αντράκα, ο οποίος στα 15 του χρόνια έγινε παγκοσμίως διάσημος με μια εφεύρεση καθόλου χαρακτηριστική για εφήβους --ένα τεστ για τη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος--, αφηγήθηκε σε ένα συνέδριο στην Καλιφόρνια πώς κατάφερε, χάρη στο διαδίκτυο, να δώσει ελπίδες σε εκατομμύρια καρκινοπαθείς και να. . . βάλει τα γυαλιά στην ιατρική κοινότητα.