Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ένταση και νέες συλλήψεις στις Σκουριές

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές τριών ατόμων για την ένταση που προκλήθηκε, νωρίτερα, στο «Χοντρό Δέντρο», στις Σκουριές, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπόδιζαν την διέλευση φορτηγών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, έρχεται το «μπουγατσάν»!

Έχετε φανταστεί ποτέ με τι θα έμοιαζε ένας συνδυασμός μπουγάτσας και κρουασάν; Το «μπουγατσάν» έρχεται να λύσει όλες τις απορίες.


Ροδόλφο Βαλεντίνο

Την εποχή που ο θάνατος των ηθοποιών προκαλούσε αυτοκτονίες



Στο 3,7% η ύφεση το 2013

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΠ
Μικρότερη της προβλεπόμενης είναι η ύφεση για το 2013. Περιορίστηκε στο 3,7% έναντι εκτιμήσεων για 4%, ενώ μετριάστηκε και ο ρυθμός πτώσης του ΑΕΠ στο 2,6% το δ΄ τρίμηνο πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. 

Η ανακρίτρια της Κω ζήτησε να μην μεταδοθεί η εκπομπή του Θεοδωράκη


Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει η προβολή του τρέιλερ της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» με θέμα την τραγωδία με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι. 


«Παρελθόν» οι ουρές σε δημόσιες υπηρεσίες και εφορίες - Ποιες διαδικασίες απλοποιούνται

ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
 Με το «τέρας» της γραφειοκρατίας τα βάζουν το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προωθώντας σημαντικές δράσεις απλούστευσης διαδικασιών, σε μια προσπάθεια να αποσυμφορήσουν εφορίες και δημόσιες υπηρεσίες και να βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.
 

Απίστευτα σχόλια γερμανικής εφημερίδας κατά της Ελλάδας με αφορμή το «Μικρό Ψάρι»

«Σε μελανά χρώματα η ελληνική παρουσία στην Μπερλινάλε»
«Αν η ταινία είναι ενδεικτική για την κατάσταση στην Ελλάδα, τότε τα πράγματα στη χώρα δεν πάνε καλά. Γεγονός που δεν θα πρέπει να εκπλήσσει πια κανέναν: Η φύση σε εγκατάλειψη, οι άνθρωποι σαν πεινασμένα αρπακτικά έτοιμα να κατασπαράξουν το ένα το άλλο...»

Τουρισμός Για Όλους 2013-2014



Υλοποίηση Β’ φάσης
Απόφαση Έγκρισης της Β’ Φάσης του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» 2013-2014
Πρόγραμμα 6ήμερων διακοπών
Για τους επιχειρηματίες:

Σαν ανέκδοτο: Το παρελθόν και το παρόν

έχει και συνέχεια...