Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Νέα ταξιδιωτική οδηγία για την Αίγυπτο

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
 
 

Νέα ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλώντας τους αμερικανούς πολίτες να αναβάλλουν προγραμματισμένα ταξίδια τους στην Αίγυπτο, καθώς δεν διαφαίνονται προοπτικές εξομάλυνσης της έκρυθμης κατάστασης.

 

Μακελειό από έκρηξη στη Βηρυττό


Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε πυκνοκατοικημένη συνοικία που θεωρείται προπύργιο της Χεζμπολάχ στη Βηρυττό, με τους νεκρούς να ανέρχονται στους 20, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες.


Ευχές Κ. Παπούλια για απαλλαγή του λαού από τα βάρη του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρακολουθεί τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί της Λευκάδας.

 Την ευχή η μεγάλη ημέρα της γιορτής της Παναγίας να γίνει η αφετηρία της απαλλαγής του ελληνικού λαού από τα βάρη του, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας από τη Λευκάδα, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί.


Τα επαγγέλματα που θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο μέλλον


Την ώρα που οι μισθοί συνεχώς μειώνονται και πολλοί νέοι με πτυχία και μεταπτυχιακά αναγκάζονται να φύγουν από την Ελλάδα αφού δεν μπορούν να βρουν δουλειά στον τομέα εξειδίκευσης τους το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης δημοσιοποίησε έρευνα για τις δουλειές που προβλέπει πως το 2020 θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.


Εκατόμβη νεκρών στην Αίγυπτο-Συνεχίζονται τα επεισόδια


Τουλάχιστον 343 νεκροί και 2.000 τραυματίες είναι ο τελευταίος επίσημος απολογισμός των αιματηρών επεισοδίων που πλήττουν τις τελευταίες δύο ημέρες όλη τη χώρα, η οποία βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Την ίδια ώρα η Μουσουλμανική Αδελφότητα αυξάνει τον αριθμό σε 2.600 νεκρούς.