Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Το Υπ. Οικ. των ΗΠΑ πιστοποιεί την απάτη

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το επίσημο έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και σύμφωνα με το οποίο τα φημισμένα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα και της «END», αξίας 600 δισεκατομμυρίων ευρώ, συνιστούν «προϊόν απάτης».


Ψινάκης για Μπουτάρη: Είναι ο πιο ροκ δήμαρχος που υπάρχει

Ως δήμαρχος ....Μαραθώνα είπε να δώσει το παρών στον ημιμαραθώνιο που γίνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν μπορούσε να μη συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.


Ο γρίφος του ψηφιδωτού

Η αποκάλυψη του ψηφιδωτού της Αμφίπολης με θέμα την αρπαγή της Περσεφόνης έχει γοητεύσει την παγκόσμια αρχαιολογική κοινότητα αλλά και τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης.


Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς!

Με αφορμή τις αθωωτικές αποφάσεις των δικαστηρίων για τους καταστηματάρχες που άνοιξαν τα καταστήματά τους την Κυριακή 29/12, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς «ξέσπασε» κατά των «αυτόκλητων υποστηρικτών της νομιμότητας» που «έσυραν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου οικογενειάρχες».


Τι να πίνετε μετά το σουβλάκι (Μάλλον θα εννοεί: πιτόγυρο ), για να μην παχαίνετε!

Λίγο μετά την απόλαυση έρχονται συνήθως οι... τύψεις! Υπάρχει όμως λύση για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας εδέσματα χωρίς να παίρνετε κιλά! Νέα μελέτη δείχνει πώς μπορούμε να «εξουδετερώσουμε» ένα λιπαρό γεύμα.