Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Λίστες «απόρων»



       
             Πολύ μελάνι έχει χυθεί και πολλά στόματα στέγνωσαν τις τελευταίες μέρες μετά την εξαγγελία της Κυβέρνησης για επανασύνδεση της ΔΕΗ. Θα καλύπτει όλους τους συμπολίτες μας που ήταν γραμμένοι σε λίστες κοινωνικής αλληλεγγύης (παροχή τροφίμων, σίτιση κλπ) των Δήμων και της εκκλησίας.

Δεν ήξερε τι έκανε ο μεταφραστής νοηματικής στο μνημόσυνο Μαντέλα

«ΗΤΑΝ ΦΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ»

«Ψεύτικο» χαρακτήρισε η διευθύντρια της Ομοσπονδίας Κωφών της Νοτίου Αφρικής τον διερμηνέα της νοηματικής γλώσσας στο μνημόσυνο για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, δηλώνοντας πως δεν ήξερε τι έκανε με τα χέρια του.

 

Νέο ρεκόρ ανεργίας στο 27,4%

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.376.463 άτομα, αυξημένοι κατά 77.161 άτομα από τον Σεπτέμβριο του 2012 (+5,9%) και κατά 14.023 άτομα από τον Αύγουστο του 2013 (+1,0%).

 Σε νέο ιστορικό ρεκόρ σκαρφάλωσε το εποχικά διορθωμένο ποσοστό της ανεργίας τον Σεπτέμβριο του 2013 και ανήλθε στο 27,4%, από 26,0% που ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012 και 27,3% τον Αύγουστο του 2013.


Αλεξανδρούπολη: Δολιοφθορά σε οχήματα θηροφυλάκων και δασικών υπαλλήλων

Οι άγνωστοι δολιοφθορείς έδρασαν οργανωμένα

Οργανωμένα κυκλώματα λαθροθήρων «βλέπει» η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης



Επενδυτική πρόταση 100 εκατ. δολ. από το fund ΟΝΕΧ για την ΕΑΒ




 Σύμπραξη δημόσιου - ιδιωτικού τομέα για πωλήσεις ύψους 1,5 δισ. και εξαγωγές 671 εκατ. δολ.


Στο ΥΠΟΙΚ σήμερα η τρόικα – Κλειδώνει η εκταμίευση τους 1 δισ. ευρώ


Η ελληνική κυβέρνηση αναμένει την απάντηση της τρόικας για τα Αμυντικά Συστήματα, η αναδιάρθρωση των οποίων αποτελεί το τελευταίο προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης.


Μανιάτης: Καμία οικογένεια χωρίς ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι θα επανασυνδεθούν όλα τα κομμένα οικιακά τιμολόγια ηλεκτροδότησης παρείχε ο Γιάννης Μανιάτης.


Στα 81.752.559,00 € ανέρχονται οι εξαγωγές προϊόντων από το νομό Σερρών

Λαχανικά, βαμβάκι και υποδήματα από καουτσούκ τα Σερραϊκά προϊόντα εξαγωγής.


Μάγεψε το κοινό η έναρξη του 3 Balkan Dance Festival στις Σέρρες (Φωτογραφίες)

Η σχολή χορού  FOUETTE διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο φεστιβάλ χορού των Βαλκανίων στις 7 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 60 σχολές και πάνω από 1000 χορευτές που διαιωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες χορού ΣΥΓΧΡΟΝΟ –HIP HOP –BREAK DANCE.


Λαγκάρντ: Ζήτημα τιμής η αναγνώριση του λάθους από το ΔΝΤ

MEA CULPA ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ

Για το ΔΝΤ ήταν ζήτημα τιμής να αναγνωρίσει το λάθος στους λεγόμενους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές στην περίπτωση της Ελλάδας αλλά και άλλων κρατών-μελών της ευρωζώνης, δήλωσε απόψε η γενικής διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ενώπιον επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου.

 

Ecofin: Κοντά σε πολιτική συμφωνία για την τραπεζική ένωση

ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνέχιζαν απόψε τις διαπραγματεύσεις σε αναζήτηση μιας συμφωνίας για τον δεύτερο πυλώνα της τραπεζικής ένωσης, του μηχανισμού στον οποίο θα ανατεθεί να διευθετεί τις κρίσεις που προκύπτουν στις προβληματικές τράπεζες της ευρωζώνης, επιδεικνύοντας συμβιβαστικές διαθέσεις.

 

Μέσω ΑΣΕΠ όλες οι προσλήψεις στη Βουλή

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Δημοσιοποιείται από την 1η Ιανουαρίου, μέσω της Διαύγειας της Βουλής και το Β' Μέρος του Κανονισμού που ρυθμίζει μεταξύ άλλων τη λειτουργία, το οργανόγραμμα και τις εργασιακές σχέσεις των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου.