Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Πυρήνες»: Ελεύθερος υπό όρους ο 29χρονος


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και για κατοχή όπλων.
 Με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη ανακριτή και του αρμοδίου εισαγγελέα επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.


Γιατί οφείλουμε να διδάσκουμε τα Αρχαία Ελληνικά στα παιδιά μας


Γιατί αλήθεια διδάσκουμε τα αρχαία ελληνικά στα παιδιά που θέλουμε να μορφώσουμε, σε τόσο πολλές ώρες μάλιστα; Τρεις είναι οι κύριοι λόγοι που μας υποχρεώνουν να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να επικοινωνήσουν όσο γίνεται περισσότερο με τον αρχαίο κόσμο.


Αποκάλυψη – βόμβα: Η ευθεία απειλή του πρέσβη στον Έλληνα υπουργό

"Εάν υπογράψεις, πέφτετε". Αυτό ήταν το μήνυμα προς την κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλη του 2008.

Πολλά έχουν ακουστεί για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή και τα υπόγεια νήματα που κίνησαν ξένες δυνάμεις για να ανακόψουν την πολιτική των αγωγών.
Μία απόφαση Εθνικής σημασίας που θα καθιστούσε την Ελλάδα πανίσχυρο ενεργειακό κόμβο, με ότι αυτό συνεπάγεται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι.
Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλά, με επίκεντρο τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που όπως φημολογείται, επέσυρε δυσφορία και απειλές προς την Ελληνική κυβέρνηση με απόγειο το περιβόητο "σχέδιο Πυθία".

Παραδοχή Παπαντωνίου: Οι μισές καταθέσεις στην HSBC είναι δικά μου χρήματα


Υπόμνημα - φωτιά για τις τραπεζικές καταθέσεις της συζύγου του Γ. Παπαντωνίου. Τι παραδέχεται ο ίδιος. Πώς διέρρευσε το 1,3 εκατ. ευρώ στην HSBC. "Ντρίμπλα" του πρώην ΥΠΟΙΚ για τον κάτοχο του επίμαχου λογαριασμού

Κεφάλαια από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές πηγές περιείχε ο επίμαχος λογαριασμός της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου, στην ελβετική τράπεζα HSBC, την ύπαρξη του οποίου ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει αρχικά ότι αγνοούσε.