Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ποινή κάθειρξης 10 χρόνων στον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας για θάνατο ασθενούς!

Ποινή κάθειρξης 10 χρόνων για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για τον θάνατο ασθενούς το 2002.

Μπαίνουν οι υπογραφές για να πάρει το… τιμόνι του MEGA!

Πριν από λίγες μέρες, πρώτα μέσα από το Newsit, ανέφερα τη «βόμβα» που έσκασε στο τηλεοπτικό τοπίο για την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το MEGA.



Σε απολογία καλούνται έξι στελέχη γαλακτοβιομηχανιών

ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, καλεί ο Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς, σε απολογία στελέχη έξι μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών για το αποκαλούμενο «καρτέλ στο γάλα», που αφορά καταγγελίες κτηνοτρόφων παραγωγών, ότι τους πίεζαν να πουλούν γάλα σε χαμηλές τιμές.

 

Ανέβαλε τη συνάντηση με Μητσοτάκη η τρόικα

Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 5.00 το απόγευμα συνάντησης που θα είχαν με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησαν οι εκπρόσωποι των δανειστών.


Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τα τέλη κυκλοφορίας

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Για σήμερα, Δευτέρα, είναι προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής, μέσω Taxisnet, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων και μοτοσυκλετών για το 2014.


Γιάννος-Ρούλα: Αν πληρώσουν το πρόστιμο (σε 48 δόσεις), θα γλιτώσουν τη δίωξη

Μπορεί το ζεύγος Γιάννου Παπαντωνίου και Σταυρούλας Κουράκου να εγκαλείται για συνολική φοροδιαφυγή ύψους 3 εκατ. ευρώ, ο νόμος όμως τους δίνει το δικαίωμα να πληρώσουν στην αρμόδια ΔΟΥ -εν προκειμένω της Κηφισιάς- το πρόστιμο που τους αναλογεί και να «αφοπλίσουν» έτσι τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές που θα τους ασκήσουν την ποινική δίωξη όταν ο έλεγχος ολοκληρωθεί.


Απερρίφθη η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ 

Με 153 «όχι» από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε, μετά από ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.