Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Credit Suisse: Φθηνότερη αγορά στην Ευρώπη η Ελλάδα

Γιατί οι ελληνικές μετοχές δείχνουν φθηνές και πώς συγκρίνονται με τις υπόλοιπες αγορές στην περιφέρεια αλλά και στον ευρωπαϊκό πυρήνα. Ποιος είναι ο ρόλος των macro. Το «τεχνικό στίγμα», αλλά και οι κίνδυνοι που παραμένουν. 


Επέστρεψε στο σπίτι ο 24χρονος φοιτητής

Επέστρεψε το απόγευμα της Παρασκευής 15-11-2013  ο νεαρός φοιτητής ο οποίος αναζητούνταν από την περασμένη Δευτέρα 11 του μηνά. Ο νεαρός γύρισε μονός στο σπίτι του με τον πατερά του στις 19.00 να περνά την αστυνομική διεύθυνση των Σερρών για να ενημερώσει την υποδιεύθυνση Σερρών.


Τέλος στη δημόσια υγεία με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη

Ενώ το σχέδιο διάλυσης του ΕΟΠΥΥ μπαίνει στην τελική ευθεία, με τις απολύσεις και την ένταξη στη διαθεσιμότητα-κινητικότητα να αφορούν χιλιάδες εργαζόμενους και γιατρούς του Οργανισμού και μονάδες υγείας να κλείνουν, με μια τροπολογία που κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέτει σε ομηρία την πρόσβαση των ασθενών σε φάρμακα.

Εδώ μένει ο καλύτερα αμοιβόμενος δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 7.761 ευρώ το μήνα [εικόνες]

Την ώρα που κάποιοι στο δημόσιο είναι αναγκασμένοι να ζούν τις οικογένειες τους με μισθούς των 700 και 800 ευρώ κάποιοι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται ακόμη και σε υπό διάλυση οργανισμούς εξακολουθούν να λαμβάνουν σκανδαλώδεις αμοιβές.


Απίστευτη διάσωση – Έπιασε στον αέρα τη γυναίκα του που πήδηξε από τον τέταρτο όροφο

Με αστραπιαία αντανακλαστικά αυτός ο σύζυγος κατάφερε να πιάσει τη γυναίκα του στο κενό τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.


Συνδρομή της Ε.Ο.Δ. στην επιχείρηση έρευνας αγνοούμενου Φοιτητή στον Λαϊλιά

Με δέκα εκπαιδευμένα και έμπειρα μέλη της, εθελοντές από τα Τμήματα Ορεινής Διάσωσης και Αντιμετώπισης Καταστροφών συνδράμει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην επιχείρηση έρευνας του αγνοούμενου 24χρονου άντρα στην ευρύτερη περιοχή του Λαϊλιά Σερρών.


«Έσβησε» σε ηλικία 94 ετών ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης

Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης.
 

Βενιζέλος προς Τρόικα: Τα όρια δεν τα θέτει η κυβέρνηση, αλλά η κοινή λογική

«Βαθιά λύπη» για το θάνατο μικρών παιδιών και άλλων ανθρώπων στη Λευκάδα εξέφρασε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Έχουμε τον χαμηλότερο πληθωρισμό στην Ευρώπη

To χαμηλότερο πληθωρισμό (-1,9%) στην ΕΕ κατέγραψε η Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.



Πλεόνασμα στη Γερμανία, ύφεση στη Γαλλία, αγωνία στην Ελλάδα

Γ. Παγουλάτος: Να αξιοποιηθεί προσεκτικά το διαπραγματευτικό ατού του πρωτογενούς πλεονάσματος 


 Τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις πλεονασματικές χώρες της Ευρωζώνης, όπως και την «ακαμψία» του Βερολίνου, αναλύει στο naftemporiki.gr ο κ. Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού επί κυβέρνησης Παπαδήμου. 


Τζαμτζής: Παίρνω μόλις 5.450 - Κάποιοι βουλευτές ξεραίνουν και το σκατό τους

Δάκρυα στα μάτια" προκάλεσαν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη είπε ότι παίρνει στο χέρι 5.450 το μήνα.



Τατσόπουλος και διαφωνούντες προκαλούν αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε μεγάλο πονοκέφαλο για την Κουμουνδούρου εξελίσσονται τα κρούσματα διαφωνιών από βουλευτές και στελέχη, κατά το τελευταίο διάστημα και σε μία κρίσιμη καμπή για την πολιτική σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης. 


Και Ελληνες σε παγκόσμιο κύκλωμα παιδεραστίας!

Σε συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν στο τεράστιο διεθνές δίκτυο παιδεραστίας που εξάρθρωσε η αστυνομία του Τορόντο προέβησαν οι  ελληνικές αρχές. 


Θέλουν... πυρασφάλεια στο ξενοδοχείο από πάγο!

Η ... πολεοδομία της Σουηδίας έσπασε τα κοντέρ. Το μοναδικό σε έμπνευση ξενοδοχείο από πάγο στο Γιουκασιάρβι της Σουηδίας, χτισμένο εξολοκλήρου από τον πάγο του ποταμού της περιοχής από φέτος θα διαθέτει και μια ακόμη πρωτιά. Θα είναι το μόνο ξενοδοχείο από ... νερό που θα διαθέτη και πυρασφάλεια!



Τραγωδία με δώδεκα νεκρούς παράνομους μετανάστες, ανοιχτά της Λευκάδας

Τραγωδία με δώδεκα νεκρούς παράνομους μετανάστες, σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρος, απέναντι από τη Λευκάδα, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί όσο η έρευνα θα συνεχίζεται.


Σεισμός 4,0 Ρίχτερ στο βόρειο Αιγαίο

Ο τρίτος σεισμός άνω των 3,2 Ρίχτερ μέσα σε δύο ώρες στον Ελλαδικό χώρο.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:10 στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.


Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ

Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.


Επιστημονική γκάφα: Σκότωσαν το... γηραιότερο πλάσμα του πλανήτη

Η επιστήμη τελικά μπορεί να κάνει και μεγάλες γκάφες! Με... επιστημονικό πάντα τρόπο.