Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Θαυματουργό ποτό σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!


Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό..

Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει από τα... μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Έπαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε.


ΔΟΕ: Τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη


Τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής) εξήγγειλε για την Τετάρτη η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας καθώς και στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.


«Πιο κοντά» στη δόση των 8,8 δισ.

Πρόοδος στις συζητήσεις με την τρόικα για τα ανοιχτά ζητήματα

 Ο κ. Μανιτάκης με σκεπτικό ύφος εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το υπουργείο κυρίως λόγω του ψυχροπολεμικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί με το οικονομικό επιτελείο (φωτογραφία αρχείου)

 

 Σχέδιο άμεσων προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ για νευραλγικές θέσεις στο Δημόσιο, σε αντικατάσταση επίορκων υπαλλήλων που θα απομακρυνθούν από τις ίδιες υπηρεσίες, προωθείται από την κυβέρνηση μετά το πράσινο φως που φέρεται ότι άναψαν οι εκπρόσωποι της τρόικας κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

 

Κρήτη: Δουλειές στη Γερμανία με επιδότηση - Δείτε ποιοι μπορούν να πάνε...


Οι Γερμανοί αποφάσισαν να εντάξουν όσους άνεργους πάνε εκεί για δουλειά σε πρόγραμμα επιδότησης - Δείτε ποιοι έχουν δίκαιωμα στο πρόγραμμα...

Αναζητείτε μια δουλειά, ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό Η Γερμανία λόγω της ιλιγγιώδους ανάπτυξης έχει πλέον θέσεις εργασίας και μάλιστα επιδοτεί κιόλας όσους θέλουν να πανε εκεί!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Με ισόβια απειλείται ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ!


Βαρύτατο κατηγορητήριο για την υπόθεση με τον τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, κ. Νίκο Φωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, συνολικής ζημίας σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. ποσού 10.409.880,05 ευρώ!


Παγώνει η συγχώνευση Εθνικής - Eurobank


Σε απόφαση για ξεχωριστή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank οδηγήθηκε η διαπραγμάτευση κυβέρνησης και τρόικας επί της συγχώνευσης των δύο χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.