Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μπέζας: Δεν μειώνονται οι συντάξεις, δεν αυξάνονται τα όρια

Διαβεβαιώσεις
«Η κυβέρνηση μεριμνά ώστε οι δικαιούχοι χαμηλών συντάξεων να εξαιρεθούν από τις όποιες μειώσεις. Σε ό,τι αφορά δε το ΕΚΑΣ συνεχίζεται να καταβάλλεται στο ίδιο ύψος», τόνισε ο κ. Μπέζας, και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες.

Οι θυσίες των Ελλήνων έπιασαν τόπο - Η οικονομία μπήκε στην ανάπτυξη

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη έγινε. Μάλιστα με βάση τα διεθνή πρότυπα και τη διόρθωση των στοιχείων η χώρα βγήκε από την ύφεση και βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη, αφού παρουσιάζει για δύο συνεχόμενα τρίμηνα θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Μια ακόμη διπλωματική ήττα των Τούρκων

Η διεθνής κοινότητα στρέφει την πλάτη στους Τούρκους, αλλά η Ελλάδα κανονίζει Κοινό συμβούλιο «Συνεργασίας» με τον Νταβούτογλου και πλήθος υπουργών


Στο πλευρό της Περιστέρη τάσσονται φορείς των Σερρών

Για «ύβρη και συκοφαντία» προς το πρόσωπο της επικεφαλής των ανασκαφών στην Αμφίπολη, αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, κάνουν λόγο με κοινή επιστολή τους ο πρόεδρος της «Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών» Δημ. Δημούδης και ο ομόλογός του, του πολιτιστικού συλλόγου « Σερραίων Πολιτεία» Αριστοτέλης Νανιόπουλος.

Η… κατσίκα της κα Περιστέρη

Ως φαίνεται η χτεσινή είναι μια μεγάλη ημέρα για την αρχαιολογία. Μια μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, αφού ο τάφος της Αμφίπολης άρχισε να αποκαλύπτει τα μυστικά του. Ο «ένοικός» του βρίσκεται εκεί χιλιάδες χρόνια και προσφέρει στην πατρίδα του παγκόσμια δόξα.


Νέο κούρεμα για τα επιχειρηματικά δάνεια και εκπτώσεις από την εφορία

Ο στόχος είναι να μπουν στη ρύθμιση για τα δάνεια περισσότερες μικρές εταιρίες με τζίρους ως 2,5 εκατομμύρια αλλά και να τονωθούν τα έσοδα του κράτους καθώς η προϋπόθεση θα είναι να υπαχθούν οι εταιρείες που θα μπουν και στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τα χρέη προς το δημόσιο.

ΔΕΗ. Σημαντική υπενθύμιση για πελάτες με Αγροτικό Τιμολόγιο

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΗ ΑΕ υπενθυμίζει στους πελάτες που κάνουν χρήση Αγροτικού Τιμολογίου ότι θα πρέπει μέχρι 30.11.2014 να προσκομίσουν στα αρμόδια Καταστήματα ΔΕΗ, τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά, για τα οποία έχουν ενημερωθεί εγγράφως με σχετική επιστολή. Ειδικότερα:


Συνταξιοδότηση ασφαλισμένων του ΟΓΑ, στο 62ο έτος της ηλικίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2014

Προς: τους κ.κ. Ανταποκριτές του ΟΓΑ
Θέμα: «Συνταξιοδότηση ασφαλισμένων του ΟΓΑ, στο 62ο έτος της ηλικίας».