Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΝΤ: Καλυμμένη οικονομικά η Ελλάδα έως το καλοκαίρι του 2014


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν προβλέπει ότι θα υπάρξει «χρηματοδοτικό κενό» στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2014, δήλωσε πριν από λίγο, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των εκπροσώπων του Τύπου στην Ουάσινγκτον, ο εκπρόσωπός του Τζέρι Ράις.


Στουρνάρας: Δεν καταργούνται οι αποδείξεις

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
 
 «Δεν καταργούμε το μέτρο της συλλογής αποδείξεων και θα καταθέσουμε σχετική διάταξη τον Σεπτέμβριο όπου το μέτρο θα συνοδεύεται από φορολογικά κίνητρα» ανέφερε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών

 

Νέο ρεκόρ ανεργίας στο 26,9% Τον Απρίλιο


Στο νέο ρεκόρ του 26,9% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας τον Απρίλιο του 2013 από 26,8% που ήταν τον φετινό Μάρτιο και 23,1% που ήταν τον Απρίλιο του 2012.


Βαρόμετρο Public Issue: 1% προβάδισμα της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - Κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ και μεγάλη "χαμένη" η ΔΗΜΑΡ


Το πρώτο βαρόμετρο του ΣΚΑΙ και της Public Issue  μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση είχε αποκαλύψεις. 



Ντάισελμπλουμ: Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2014
 
 

Η ευρωζώνη είναι έτοιμη να βοηθήσει «περαιτέρω» την Ελλάδα και οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν την άνοιξη του 2014, πριν την λήξη του προγράμματος στήριξης της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μια γαλλική εφημερίδα.