Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αυστρία: Ψάχνουν ενοικιαστή για το σπίτι του... Αδόλφου Χίτλερ!

Το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας ετοιμάζεται να απευθύνει πρόσκληση προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να βρει κάποια δημόσια υπηρεσία διατεθειμένη να εγκατασταθεί στο σπίτι του... Αδόλφου Χίτλερ, στο Μπραουνάου-αμ-Ιν, το οποίο είναι κενό από το 2011.

Οι βουλευτές θα χτυπούν κάρτα στη Βουλή

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Από σήμερα τέθηκε σε ισχύ η χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας εισόδου των βουλευτών στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επανέφεραν τη σκλαβιά

Η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Χαλιφάτο ανακοίνωσε ότι πρόσφερε ως «λάφυρα» στους μαχητές της γυναίκες και παιδιά της φυλής των Γεζίντι που αιχμαλωτίστηκαν στο βόρειο Ιράκ, υπερηφανευόμενη ότι αναβίωσε τη δουλεία.


Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά από την TW Steel

Ο συν-ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής TW Steel Jordy Cobelens βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στη Voria.gr για τα σχέδια της επιχείρησης, την ελληνική αγορά ρολογιών και το νέο συνεργάτη της Rist Hellas


Στη Θεσσαλονίκη το καλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου! (ΦΩΤΟ)

Το Europa 2, το θεωρούμενο ως «καλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου» για το 2014, έδεσε τη Δευτέρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


Ο Πατριάρχης δεν έρχεται κάθε μέρα… στην Λίμνη Κερκίνη!!!

Με την φράση αυτή (γεμάτη πικρία) ο φύλακας της Λίμνης Κερκίνης επισημαίνει την αδιαφορία των φορέων και  οργάνων της Πολιτείας για την προστασία της λίμνης Κερκίνης, την οποία  «εκμεταλλεύεται» η «Χρυσή Αυγή» παίρνοντας  το νόμο στα χέρια της και υποκαθιστώντας τις αρχές της Πολιτείας, εμφανιζόμενη ως θεματαφύλακας της τάξης και του νόμου.

«Προσφέρουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας»

Με αφορμή την 17η  Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας καλούμε όλους εσάς να επισκεφθείτε τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας για να προσφέρετε τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.


Θέρμανση χωρίς πετρέλαιο και κοινόχρηστα! Από σήμερα η ρύθμιση

Ανοίγει ο δρόμος από σήμερα για αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο χωρίς να απαιτείται απόφαση της πλειοψηφίας των ενοίκων μιας πολυκατοικίας. Η σχετική ρύθμιση έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα από τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Μ. Παπαγεωργίου.