Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών συλληφθέντων για τον εμπρησμό ΑΤΜ στο Βόλο

Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου.



Κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών νεαρών ημεδαπών που συνελήφθησαν στο Βόλο για εμπρησμό ΑΤΜ της τράπεζας Κύπρου, με βόμβες μολότοφ.
Πρόκειται για τους:


Μένει στην Ελλάδα η Michelin


Διαψεύδει κατηγορηματικά η Michelin τις φήμες περί αποχώρησής της από την Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του γενικού διευθυντή των ελαστικών Michelin στο naftemporiki.gr., Νταβίντ Ζαν, απορρίπτεται αυτή η προοπτική και η εταιρεία θα παραμείνει επί ελληνικού εδάφους για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Σε εξέλιξη νέα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για Κύπρο, τράπεζες και τρόικα

Ο Πρωθυπουργός ενώ εξέρχεται από την χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το οικονομικό επιτελείο, αλλά και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.



Εξπρές οι επιστροφές φόρων


Με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιό του, ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης έδωσε εντολή στις εφορίες να «ξεπαγώσουν» τις επιστροφές φόρων που αγγίζουν τα 3,2 δισ. ευρώ, αφού πρώτα προχωρήσουν αυτεπάγγελτα στον συμψηφισμό οφειλών προς το Δημόσιο.