Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Λέρο-Οινούσσες-Φούρνους θα "χτύπαγε" η "Βαριοπούλα"!




Απόβαση σε συγκεκριμένα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο περιλάμβανε το σχέδιο “Suga” που είχε καταστρώσει το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Βαριοπούλα”, η οποία προετοιμάστηκε την περίοδο 2002-2003 στο πλαίσιο των προσπαθειών για αποδυνάμωση και πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Γιενί Σαφάκ".

   

Τηλεοπτικό πρωινό με τις συνέπειες του και όχι μόνο



              Να δεις πώς το έλεγε η γιαγιά μου, α ναι. Έλεγε «κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα». Όχι δεν είχε καθόλου άδικο, μα καθόλου. Έτσι προέκυψε και χθες ένα περιστατικό, που αν δεν ήταν μέσα σε στενό οικογενειακό κύκλο, θα «κοσμούσαν» οι Σέρρες τα δελτία ειδήσεων.

Οι αλλαγές στη φορολογία και η φοροκάρτα



Κλειδώνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. 'Ερχεται τον Απρίλιο η φοροκάρτα. Ολες οι λεπτομέρειες για το αφορολόγητο και τις αποδείξεις. 

Συσκέψεις στο υπουργείο οικονομικών ωστε να "κλειδώσει" το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή στα μέσα Φεβρουαρίου.

Κράτος, μόνο, ψάχνει... - Η ΠΓΔΜ τάζει λαγούς με πετραχήλια με αντάλλαγμα την... αναγνώριση






«Μικρό κράτος θέτει στη διάθεση άλλων κρατών την ψήφο του στα όργανα του ΟΗΕ, για πάσης φύσεως θέματα. Σε αντάλλαγμα, ζητά αναγνώριση συνταγματικής ονομασίας. Δεσμεύσεις που έχουμε ήδη αναλάβει έναντι διεθνών οργανισμών -π.χ. Ε.Ε.- δεν αποτελούν πρόβλημα».

Βρέθηκε ο εμπνευστής - Ο Κλάους Ρέγκλινγκ «πηγή» της ελληνικής αναδιάρθρωσης






Ο διευθυντής του ευρωπαϊκού ταμείου σταθεροποίησης «EFSF» Κλάους Ρέγκλινγκ φέρεται ως εμπνευστής του σχεδίου αναδιάρθρωσης χρέους υπερχρεωμένων χωρών της ΕΕ αναφέρει ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, βασικά σημεία του οποίου προδημοσίευσε το Spiegel-Online.