Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αποφασισμένοι οι διεθνείς:Θα χαλάσουμε τη γιορτή των Πολωνών


Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου επί Πολωνικού εδάφους Τζαβέλλας, Μανιάτης και Χαλκιάς εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η Εθνική ομάδα θα ξεκινήσει με το... δεξί την τελική φάση του Euro 2012.

Το σποτ της Εθνικής - “Στην Ελλάδα ξέρουμε από θαύματα”(VIDEO)

Το στολίδι της Βαρσοβίας που θα φιλοξενήσει την Εθνική (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στον “αέρα” η πρεμιέρα της Εθνικής στο Euro!

Οι τρεις διεθνείς επιβεβαίωσαν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα, εξέφρασαν την πίστη τους ότι θα ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τον όμιλο και θα χαλάσουν τα σχέδια των διοργανωτών, Πολωνών.


Διαβεβαιώσεις μετά την προειδοποίηση: Γαλλία και ΕΕ θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ


Διαβεβαιώσεις για την ισχυρή επιθυμία της Ευρώπης να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ έδωσαν με δηλώσεις τους από τις Βρυξέλλες, όπου είχαν συνάντηση, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Ολι Ρεν και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί που χαρακτήρισε παρεξηγηθείσες τις χθεσινοβραδυνές του δηλώσεις στις οποίες θεωρούσε δεδομένο ότι «θα τεθεί θέμα εξόδου» σε περίπτωση «κατάργησης» του Μνημονίου.


Κίνδυνος να μείνουμε χωρίς ρεύμα και φυσικό αέριο


Με επιστολή της η ΔΕΠΑ, απειλείκ να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου σε ηλεκτροπαραγωγούς λόγω συσσώρευσης οφειλών.Η διαδικτυακή πύλη euractiv.com σε δημοσίευμα με τίτλο «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ενεργειακής κρίσης» αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι ενεργειακές αρχές της χώρας και στην επείγουσα σύσκεψη που συγκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.