Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Επιδόματα τέλος για όσους γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Ενδεχόμενο διακοπής των προνοιακών επιδομάτων σε οικογένειες που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. Έρχεται νομοθετική ρύθμιση, με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας

«Και αστυνομικοί σβήνουν τώρα τα τατουάζ»

Κύμα... αποναζιστοποίσης διαπιστώνουν τώρα γιατροί και δερματολόγοι στην Ελλάδα αναφερόμενοι βεβαίως σε οπαδούς της Χρυσής Αυγής που σπεύδουν να αφαιρέσουν τα νεοναζιστικά τατουάζ ύστερα από τις συλλήψεις και τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.


Μουντιάλ 2014: Με Ρουμανία η Ελλάδα στα μπαράζ

Η Ρουμανία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε στην έδρα της FIFA, στη Ζυρίχη. 


Κινέζοι ανακάλυψαν λαμπτήρα που εκπέμπει σήμα Wi-Fi

ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ LI-FI
 

Επιστήμονες του πανεπιστημίου Φουντάν της Σανγκάης ανακάλυψαν λαμπτήρα, ο οποίος εκπέμπει σήμα Wi-Fi, μετέδωσε σήμερα το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας

Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες, με εξειδίκευση σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο, υλοποιεί ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).


Σε Ρώμη και Βαλέτα ο Σαμαράς για το μεταναστευτικό

Επισκέψεις σε Μάλτα και Ιταλία πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τους πρωθυπουργούς των δύο χωρών.