Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Σκάνδαλο εκατομμυρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις





Σε απίστευτες καταγγελίες για λαθρεμπόριο καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις, προχώρησε ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Γεώργιος Σούρλας.
Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έκανε λόγο για εκτεταμένη νοθεία, με αποτέλεσμα οι καρκινογόνες συγκεντρώσεις θείου να είναι υπερπολλαπλάσιες του επιτρεπόμενου. 

Τα ροζ συννεφάκια της Ευρώπης στον Αμερικανικό ουρανό

           Νοιώθω πάλι, φτωχός συγγενής στους κύκλους της Ευρώπης. Νοιώθω να είμαι μακριά από τα «ωραία» δρώμενα του παγκόσμιου forum και από τα κομψά, όσο και ροζ, σκάνδαλα της Ευρώπης. Καμιά σχέση με τα δικά μας μίζερα, «γκρίζα» και «πέτσινα» σκάνδαλα, με «κουμπάρους», πολυεθνικές και «καλογέρους». Καμιά σχέση με τα chic, αλμυρόξινα, ροζ μέχρι κόκκινου της φωτιάς σκάνδαλα που μας προσφέρει η Ενωμένη Ευρώπη, έστω και αν σαν «πόντιοι» πήγαν στον «νέο» κόσμο ή μάλλον υπερπόντιοι, στην χώρα των «δήθεν» και της «Κου-Κλουξ-Κλαν», να προσφέρουν τα «ευχάριστα» διαλείμματά τους, στην μαύρη πολιτικοοικονομική πραγματικότητα.

Zητούν μέτρα σοκ για να μας δώσουν την 5η δόση


Άρον - άρον επέστρεψε από Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να «γράψει» από την αρχή το πρόσθετο φετινό «πακέτο» μέτρων, όσο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης, αλλά και το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων.