Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα - Τρίτη. Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί την Τετάρτη


Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας. Ταυτόχρονα, οι φαρμακοποιοί ξεκινούν αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, αντιδρώντας, μεταξύ άλλων, στη διάταξη για την αναδρομικότητα του rebate από 1/1/2012 και στην καθυστέρηση πληρωμών.
Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου θα συγκληθεί η γενική συνέλευση του ΠΦΣ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ανάλογα με τις εξελίξεις.


"Έφαγαν" τη ντομάτα της ζωής τους στο βουλγαρικό κοινοβούλιο


"Ξεχείλισε" η οργή των βούλγαρων πολιτών για τη διαφθορά των πολιτικών που τους κυβερνούν και επαναστάτησαν εκτοξεύοντας ντομάτες!

Πολλές εκατοντάδες πολιτών διαδήλωσαν σε αρκετή απόσταση μπροστά από το κοινοβούλιο σήμερα στη Σόφια, με μερικούς να ρίχνουν τομάτες στο πλαίσιο της οργίλης εναντίωσης στη διαφθορά κρατικών αξιωματούχων και δρομολογώντας την ... "επανάσταση της τομάτας".

Οι διαδηλωτές, που κρατούσαν πανό με το σύνθημα : "σταματήστε την πολιτική υποκρισία", ανήγγειλαν ότι όσο θα πλησιάζουν οι βουλευτικές του Ιουλίου, τόσο οι κινητοποιήσεις τους θα ογκώνονται.