Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εξέδωσε μία επαίσχυντη και αντιδημοκρατική παραγγελία, με αφορμή τις δραστηριότητες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 


Εισαγγελέας στο ΑΠΘ για τις εισφορες των πανεπιστημιακών στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αργύρης Δημόπουλος με επίκεντρο τις εισφορές που υποχρεούνται να καταβάλλουν οι ιδιωτεύοντες πανεπιστημιακοί δάσκαλοι στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του ΑΠΘ. 


Ποδηλάτες και ποδηλατόδρομοι


Στην εφημερίδα «Σερραϊκόν Θάρρος» της Παρασκευής 4 Απριλίου στη δεύτερη σελίδα υπήρχε φωτογραφία από ποδηλατόδρομο της πόλης των Σερρών. Από τις τελευταίες αναπλάσεις.


Δείτε τι πρέπει να προσέξετε στα Πασχαλινά είδη.



Την προσοχή των καταναλωτών για τη χρήση των κεριών και των λαμπάδων ενόψει του Πάσχα συνιστά το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Τιμώρησαν τους «γάιδαρους» οδηγούς της Θεσσαλονίκης

Η ομάδα Streetpanthers στόλισε το περασμένο Σάββατο μερικά από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα της συμπρωτεύουσας.


Περισσότερες οι προσλήψεις από τις απολύσεις, τον Μάρτιο.

Περισσότερες κατά 14.567 θέσεις μισθωτής εργασίας, ήταν οι προσλήψεις από τις απολύσεις κατά τον μήνα Μάρτιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη», του υπουργείου Εργασίας.


Ψάχνουν το Boeing σε βάθος 4.500 μέτρων

Στο μικροσκόπιο των εμπειρογνώμων βρίσκονται τα δύο νέα ηχητικά σήματα που εντόπισε αυστραλιανό πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό, τα οποία ενδεχομένως να προέρχονται από τα μαύρα κουτιά του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών που «χάθηκε» από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Mickey Rooney

Ο Mickey Rooney άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών.

Οδηγίες για τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2014

ΓΓΔΕ
Οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2014

Δείτε και κατεβάστε το σχετικό pdf     ή       διαβάστε on-line

Σχετικά:


Εφιαλτικές ώρες έζησαν 11 ορειβάτες στο Παγγαίο

Με τον άνεμο να τους παρασέρνει, τη δυνατή βροχή να τους κλείνει τα μάτια και το κρύο να τους παγώνει το αίμα, έντεκα ορειβάτες που έχασαν τον προσανατολισμό τους στα απόκρημνα μονοπάτια του Παγγαίου, έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο βαθύ σκοτάδι της χθεσινής νύχτας, αγωνιώντας πότε θα ξημερώσει, για να μπορέσουν να βρουν το δρόμο της επιστροφής τους ή να εντοπιστούν από τα σωστικά συνεργεία.