Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το 5% των κλήσεων για τις συντάξεις των ενστόλων

Τα έσοδα αυτά (το 5% από τις κλήσεις της Τροχαίας και το 5% από τα παράβολα του Δημοσίου) προβλέπονται σε νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή


Ο Στουρνάρας, οι παραλίες, οι δήμοι και η νέα γενιά καταπατητών

Τρία νομοσχέδια αλλάζουν τα πάντα στην καθημερινότητα των παραλιακών περιοχών της χώρας. Πώς κινδυνεύουν χιλιάδες πολίτες να ξαναπληρώσουν τα ακίνητά τους. Κι ένα ΤΑΙΠΕΔ που περιμένει στη γωνία…


Aεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε όργανα για μεταμόσχευση

Μετέφερε το ήπαρ, τα νεφρά και την καρδιά, τραυματία, που εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Ρίο - Το ήπαρ θα μεταμοσχευθεί σε 62χρονο ασθενή στη Θεσσαλονίκη - Τα υπόλοιπα όργανα τέθηκαν στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

Η κρίση των...γαιδάρων!

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε...όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.


Ν. Κορέα: Παραιτήθηκε μετά το ναυάγιο ο πρωθυπουργός


ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Ο πρωθυπουργός ης Νότιας Κορέας Τσουνγκ Χονγκ-γουόν παραιτήθηκε την Κυριακή αναλαμβάνοντας την κυβερνητική ευθύνη για την τραγωδία της 16ης Απριλίου με την βύθιση του πλοίου που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εκατοντάδες επιβάτες κυρίως νεαροί μαθητές .