Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

"Ξέπλυνε" εκατομμύρια με 8.654 δελτία

Στοιχεία-φωτιά για τους… «νικητές κατ’ εξακολούθηση» των τυχερών παιχνιδιών οι οποίοι, προκειμένου είτε να ξεπλύνουν βρόμικο χρήμα είτε να καλύψουν υποθέσεις φοροδιαφυγής, εμφανίζονται ως νικητές εκατοντάδων ή και χιλιάδων δελτίων ετησίως, έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργος Σούρλας.


Νέο κρούσμα ευλογιάς στη Ροδόπη. Ξανά σε καραντίνα η περιοχή

Σε καραντίνα τέθηκαν για ακόμη μια φορά οι κτηνοτρόφοι της Κομοτηνής με αφορμή νέο κρούσμα του ιού της ευλογιάς που επιβεβαιώθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, εξέλιξη που προκαλεί προβληματισμό ευρύτερα στους κτηνοτρόφους της Θράκης.


Σταθερή η αξιολόγηση της Ελλάδας από τη Fitch

Χωρίς μεταβολή, στη βαθμίδα «Β», διατήρησε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας ο οίκος Fitch, με «σταθερές» προοπτικές.


Αναμένονται στις Σέρρες ανακοινώσεις Γιακουμάτου και Κωνσταντινόπουλου για το μέλλον των Επιμελητηρίων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», αντιπαραθέσεις μεταξύ των επιμελητηρίων για το «μοίρασμα» των θέσεων και κυρίως των οικονομικών πόρων, αλλά και διαφωνίες μεταξύ των δύο κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση πυροδοτεί η επικείμενη αλλαγή της επιμελητηριακής νομοθεσίας πριν καν δημοσιοποιηθεί το οριστικό σχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πορτογαλία: Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός Σόκρατες

Xθες το απόγευμα
Για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά - Αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον δικαστή, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.