Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Θρίαμβος της Μέρκελ χωρίς αυτοδυναμία

Δεν φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία η Άγκελα Μέρκελ παρά το θρίαμβό της στις γερμανικές εκλογές, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα της κάλπης, ενώ είναι πιθανό να αρχίσει από αύριο η αναζήτηση κυβερνητικού εταίρου.


ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Exit poll: Μέρκελ 42% - Στάινμπρουκ 26%

 

Ευρύ προβάδισμα στην Άγκελα Μέρκελ με ποσοστό 42% , αλλά χωρίς πλειοψηφία δίνει το πρώτο exit poll για τις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία.

 

Η 24χρονη αστυνομικός που αψήφισε τον κίνδυνο και συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα


“Ε όχι και μαχαίρι”… αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η 24χρονη Αγγελική, πλησιάζοντας τον δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Η Αγγελική, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκε στο σημείο, ήταν η κοπέλα που πέρασε τις χειροπέδες στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα.


Μέτωπο κατά του ναζισμού από τους πολιτικούς αρχηγούς


«Εγκληματική οργάνωση» χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή οι πολιτικοί αρχηγοί, με δηλώσεις τους στο «Βήμα», και επισημαίνουν την ανάγκη ενός κοινού μετώπου κατά του ναζισμού και του νεοφασισμού.


Μπαγίς: Η Τουρκία μπορεί να μη γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ

«ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ»
 
 Η Τουρκία είναι πιθανό να μην γίνει ποτέ μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω της προκατάληψης των υπαρχόντων μελών της, φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Άγκυρας με την ΕΕ.
 

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από στελέχη της Χρυσής Αυγής – Η εκπαίδευση του κρυφού στρατού και ο αρχηγός που “γνωρίζει τα πάντα”

- Στελέχη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν τα σκοτεινά μυστικά της
-“Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενημερωθεί αρχηγός για τα πάντα”
-“Έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με 3.000 έτοιμους για όλα"
-“Πιστεύουμε στον Χίτλερ. Στη Δηλιγιάννη πωλούσαν το «Αγών μου»"
-“Οταν πηγαίναμε να πλακώσουμε μετανάστες στο ξύλο νιώθαμε όμορφα”



Προβάδισμα χωρίς ισχυρή πλειοψηφία για την Μέρκελ

Προβάδισμα στους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της 'Ανγκελα Μέρκελ, χωρίς ωστόσο ξεκάθαρη πλειοψηφία, δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση πριν από τις εκλογές, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Emnid για λογαριασμό της κυριακάτικης Bild.