Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Παρέμβαση 17 βουλευτών της ΝΔ για τις ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΓΑ

Προτάσεις για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ «με στόχο να μην μένει κανένας αγρότης χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», κατέθεσαν με ερώτησή τους στον υπουργό Εργασίας 17 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή.



ΣΥΡΙΖΑ: Από Δευτέρα η πρόταση για Εξεταστική για τα υποβρύχια

Το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του κατέληξε στη θέση ότι «το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει» και υπό το πρίσμα αυτό, δεν θα δώσει συνέχεια.


Παράνομη για τρίτη φορά η απεργία των διοικητικών στα ΑΕΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

Παράνομη κρίθηκε σήμερα το βράδυ,Πέμπτη, με απόφαση του Πρωτοδικείου, η απεργιακή κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Κορυφαίος διάλογος Ελληνίδας μάνας με την κόρη της



Έτσι για να ελαφρύνουμε λίγο τη κατάσταση…
Αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Δεν την πιάνεις πουθενά...
Διαβάστε τον απίστευτο διάλογο!

Παγκόσμιο Κέντρο Διαστημικού Τουρισμού στην Καλαμάτα θέλει ο Καπερνάρος

«Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ οραματίζεται ένα ελληνικό …Κέηπ Κανάβεραλ!» - See more at: http://arouraios.gr/2013/11/pagkosmio-kentro-diastimikou-tourismou-stin-kalamata-thelei-o-kapernaros/#sthash.GA5tvC0m.dpuf
«Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ οραματίζεται ένα ελληνικό …Κέηπ Κανάβεραλ!»


«Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ οραματίζεται ένα ελληνικό …Κέηπ Κανάβεραλ!»



Κι όμως, το ακούσαμε κι αυτό. Σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, ο Βασίλης Καπερνάρος εισηγήθηκε προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Υποδομών τη δημιουργία Παγκόσμιου Κέντρου Διαστημικού Τουρισμού στην Καλαμάτα, με κατασκευή βάσης εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων για τουριστικούς λόγους.


Συνελήφθη 77χρονος για χρέος -ρεκόρ 12.355.458,86 ευρώ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ένας 77χρονος, νόμιμος εκπρόσωπος και πρόεδρος ανώνυμης εταιρείας, συνελήφθη στην Αθήνα για χρέος - ρεκόρ προς το Δημόσιο, ύψους 12.355.458,86 ευρώ.

 

ΕΑΕΕ: Η Ασφάλιση Υγείας ψηλά στην πυραμίδα των αναγκών των Ελλήνων

Ψηλά στην πυραμίδα των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται πως τοποθετείται η κάλυψη της υγείας, όπως συμπεραίνεται από στοιχεία που συνέλεξε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) γύρω από την δραστηριότητα των Εταιριών – Μελών της στις ασφαλίσεις υγείας για τη Χρήση 2012.

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 812 εκατ. ευρώ

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2014


 Πρωτογενές πλεόνασμα 812 εκατ. ευρώ προβλέπει για φέτος ο Προϋπολογισμός του 2014 που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και ο οποίος θα έχει ψηφιστεί μέχρι τις 7 ή 8 Δεκεμβρίου.


Τατσόπουλος: Δεν παραιτούμαι, ας με διώξουν!

Με ακόμα μια συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, επιτέθηκε εναντίον όλων όσων τον κατηγορούν δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση στο εσωτερικό του κόμματος.



Εύσημα από Μέρκελ για το πλεόνασμα

«Μπορούμε πλέον να δούμε την πρώτη επιτυχία. Κανείς δεν μπορούσε πριν να σκεφτεί ότι η χώρα θα επιτύγχανε φέτος πρωτογενές πλεόνασμα», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, μία ημέρα πριν από τη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο.


Τράπεζα ενέκρινε δάνειο 418 εκατ. € σε Εβραίους για να την αγοράσουν

Καραμπινάτη πρόκληση: Τράπεζα ενέκρινε 418 εκατ. δάνειο σε Εβραίους για την αγοράσουν
 

Απίστευτο: Μωράκι «ξύπνησε» την ώρα της κηδείας του

Μια πρωτοφανής ιστορία συγκλονίζει την Κίνα καθώς ένα μωράκι που είχε θεωρηθεί νεκρό ξύπνησε και άρχισε να κλαίει την ώρα της κηδείας του.



Μήνυση-πρόκληση κατά δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Εμπρός» της Λέσβου, Στρατής Μπαλάσκας, συνελήφθη και οδηγήθηκε χτες στο αυτόφωρο ύστερα από μήνυση γυμνασιάρχη που υπηρετεί σε γυμνάσιο του νησιού και συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή.


Μ. Μπόλαρης: «Πρόκληση για όλους τους πολίτες η Περιφέρεια»

Δηλώσεις Μπόλαρη για την Περιφέρεια
Πρόκληση για όλους
«Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να πάνε μπροστά την Περιφέρεια»



«Χάνουμε την υπομονή μας – Απαιτούνται νέες θυσίες από τους Έλληνες»

«Καμπανάκι» προς την Ελλάδα κρούει ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, επισημαίνοντας την ανάγκη να σημειωθεί επειγόντως πρόοδος στην προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.


Κατατέθηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Κατατέθηκε χθες στη Βουλή το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», που επιχειρεί να αντιμετωπίσει αυστηρότερα με κυρώσεις ποινικές αλλά και διοικητικές, τα ανησυχητικά αυξανόμενα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας, χωρίς πάντως να συμπεριλαμβάνονται οι διακρίσεις λόγω γενετήσιου προσανατολισμού. 


Εριξαν στη θάλασσα λείψανα Ελληνοκύπριων αγνοουμένων, γράφει Τουρκοκύπριος

Στη θάλασσα ρίχτηκαν το 1996 τα λείψανα Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων από την τουρκική εισβολή, που βρίσκονταν σε ομαδικούς τάφους στα κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπως αποκαλύπτει ο εκδότης της τουρκοκυπριακής εφημερίδα «Αφρίκα», Σενέρ Λεβέντ.