Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Άιρτον Σένα: 19 χρόνια από τη μαύρη Πρωτομαγιά


Σχεδόν δύο δεκαετίες έχουν περάσει από εκείνη τη βροχερή (στην Ελλάδα) και μαύρη (για όλο τον κόσμο) Πρωτομαγιά, όπου ο Άιρτον Σένα σκοτώθηκε στην Ίμολα. 

Κι όμως, όσοι έζησαν τα γεγονότα καρφωμένοι στην τηλεόραση, τα θυμούνται σαν να ήταν χθες. Το συναίσθημα ήταν ένα: δυσπιστία. Δεν πίστευες στα μάτια και τα αυτιά σου.

Πολυετείς ποινές και βαριά πρόστιμα σε μέλη των Locos


Πολυετείς ποινές κάθειρξης και βαριά χρηματικά πρόστιμα επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 7 νεαρούς της ομάδας Locos, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη διακίνηση.


Από 2 Μαΐου σε κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ


Ολοκληρώθηκαν τις προετοιμασίες για την εισαγωγή του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ, του πρώτου τραπεζογραμματίου της σειράς «Ευρώπη»... σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από τα ράφια της αγοράς νοθευμένα ελαιόλαδα - Δείτε ποια


Στην ανάκληση νοθευμένων προϊόντων ελαιολάδου προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ύστερα από σχετική καταγγελία. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησε διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος το οποίο πωλείται με την ένδειξη έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ενώ από την εξέτασή του προέκυψε ότι είναι νοθευμένο με σογιέλαιο.