Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ : "Έχω στο σπίτι μου τα απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας" είπε για να δικαιολογήσει το USB


Tεράστιο ζήτημα παράβασης στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας της χώρας έθεσε από μόνο τους για τον ... εαυτό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, ομολογώντας ότι έχει "δανειστεί" και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας: Είπε συγκεκριμένα ότι στο σπίτι του έχει αντίγραφα των σχεδίων άμυνας της χώρας, όπως είχε αντίγραφο με την λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος!


Αφαιρείται το Ολυμπιακό μετάλλιο του Άρμστρονγκ

Η ΔΟΕ ζητεί να της παραδοθεί ο μοναδικός Ολυμπιακός τίτλος του πρώην ποδηλάτη


Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή πρόκειται να αφαιρέσει από τον Λανς Αρμστρονγκ το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στην ατομική χρονομέτρηση.
Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press αποκαλύπτει πως η ΔΟΕ αποφάσισε να αφαιρέσει από τον Αμερικανό πρώην ποδηλάτη το μοναδικό Ολυμπιακό μετάλλιο στην καριέρα του.


Και εγένετο ανατροπή: Με τέσσερις κάλπες, μια ανα πρόσωπο η ψηφοφορία


- Στις 18.00 έχει προγραμματισθεί η ψηφοφορία στην Βουλή - ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
- Άφωνους άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος βουλευτές όλων των κομμάτων όταν έκανε την πρόταση για 4 κάλπες
- Εκρηκτική η συζήτηση με έντονους διαλόγους - Τελικά συμφώνησαν όλοι!
- Διαβάστε πως θα γίνει η ψηφοφορία
- Σε εξέλιξη οι τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ NEWSIT

 

Eurostat: Σε ιστορικό χαμηλό ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Το χαμηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.

 Σύμφωνα με τα κοινοτικά στοιχεία, ο ετήσιος εναρμονισμένος πληθωρισμός στην Ελλάδα υποχώρησε εκ νέου τον περασμένο μήνα στο 0,3%, από 0,4% που ήταν τον Νοέμβριο.


Σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα επανήλθε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία Eurostat.
Η χώρα κατέγραψε, μάλιστα, την καλύτερη επίδοση όχι μόνο στην Ευρωζώνη, αλλά και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Λαγκάρντ: Σε σωστή κατεύθυνση η Ελλάδα

Την ανάγκη για δυναμικές μεταρρυθμίσεις αλλά και για μακροπρόθεσμη στήριξη από τους ευρωπαίους εταίρους επανέλαβε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ανάγκη για δυναμικές μεταρρυθμίσεις και μακροπρόθεσμη στήριξη από τους ευρωπαίους εταίρους.

 Το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την έγκριση της εκταμίευσης 3,24 δισ. ευρώ προς τη χώρα.



Επέστρεψαν 3 ελληνικές τράπεζες στα ταμεία της ΕΚΤ


Τρεις ελληνικές τράπεζες απέκτησαν και πάλι πρόσβαση στους μηχανισμούς ρευστότητας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μετά την επιτυχή εφαρμογή του σχεδίου ανακεφαλαιοποίησής τους, όπως ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος της ΕΚΤ από την Φρανκφούρτη.

"Οι ελληνικές τράπεζες έχουν και πάλι πρόσβαση στις πράξεις αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ", δήλωσε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας ότι αυτό ισχύει ήδη από την Τρίτη.