Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Θράκη: Το στρινγκ της οργής

Η φωτογραφία σέξι νεαρής με μαντίλα που ανάρτησε στο Ιντερνετ ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης έγινε αφορμή να ξεσπάσει σάλος στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με μπροστάρισσα τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου


Χαρακόπουλος: Σοβαρό πλήγμα στην κτηνοτροφία τυχόν αλλαγές στο γάλα

Ανταποκρινόμενος σε έκκληση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής για άμεση συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου.

«Πολιτεία Ευχών» στις Σέρρες

Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον δήμο Σερρών για φιλανθρωπικό σκοπό

Ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, η Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες, μια εκδήλωση που θα διαρκέσει ένα μήνα και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Σερρών. 

Τι βρήκε η Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής -

Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ερεύνησαν τα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας. Οι τρεις βουλευτές αναμένεται να απολογηθούν στις 7 Δεκεμβρίου.


Στουρνάρας: Επίδομα θέρμανση και στους φοιτητές

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

Οι φοιτητές μπορούν να πάρουν το επίδομα θέρμανσης εφόσον δεν είναι προστατευόμενα μέλη και πληρούν τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που αναφέρονται στην υπουργική απόφαση για τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

 

ΟΑΕΔ: Την Παρασκευή οι αιτήσεις για 7.400 θέσεις εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα

Ξεκινά την Παρασκευή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την τρίτη από τις τέσσερις Δημόσιες Προσκλήσεις που αφορά στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα σε φορείς του Δημοσίου.


Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια Μπούκουρα, Ηλιόπουλου, Γερμενή

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή.


Επανασύνδεση των φτωχών με το δίκτυο της ΔΕΗ

Τα ενεργειακά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, και των υπουργών Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κυρίων Χατζηδάκη και Μανιάτη.


Την οδό της εξόδου βαδίζει ο Βενιζέλος!

Ίσως και πριν τις ευρωεκλογές η αποχώρηση - Τον «σπρώχνουν» πλέον και οι μιντιακοί του σύμμαχοι...
 

Το Οσλο στέλνει 2 εκατ. ευρώ στον κόμβο αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων

ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Χρηματοδότηση περίπου δυο εκατ. ευρώ ενέκρινε για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων ο χρηματοδοτικός μηχανισμός της κυβέρνησης της Νορβηγίας «Εuropean Εconomic Αrea and Norway Grants» που αποσκοπεί στη μείωση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων στην Ευρώπη και στον οποίον συμμετέχουν εκτός από τη Νορβηγία, το Λιχτενστάϊν και η Ισλανδία.