Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τι αλλο θα δουμε; ΕΛ.ΑΣ.: Ανακοίνωση για την …ενοικίαση αστυνομικών!

Ένας ιδιώτης μπορεί να … νοικιάσει αστυνομικό, έπειτα από απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη.
Στην ενοικίαση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», περιλαμβάνονται ακόμα και τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες ακόμα και τα ελικόπτερα της αστυνομίας!

Γερμανοελληνικός Σύνδεσμος-DHW: Θα απομονωθεί η Ελλάδα αν ζητάει τις αποζημιώσεις


Για κίνδυνο για την Ελλάδα, προειδοποιεί ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW εξαιτίας της επαναφοράς στο προσκήνιο της συζήτησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις σε ανακοίνωση του το Σάββατο (07.04).

Οπως εξηγεί η Ελλάδα "ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο, να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη".

Αλλάζει το τραπεζικό σύστημα


Μετασχηματίζεται το τραπεζικό σύστημα και από το φθινόπωρο αποκτά νέα δομή, αφού η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης που πραγματοποιείται στους επόμενους μήνες, θα καταλήξει σε τράπεζες πολλών ταχυτήτων.
Η εικόνα της αγοράς μεταβάλλεται πλήρως, εκτιμούν τραπεζικοί παράγοντες που «βλέπουν» κινήσεις συνένωσης, εθελοντικές ή μη, καθώς και συμμετοχή νέων επενδυτικών δυνάμεων στο εγχώριο σύστημα.


Το Φεβρουάριο: Βουτιά της βιομηχανικής παραγωγής κατά 8,3%


Πτώση κατά 8,3% σημείωσε σε ετήσια βάση το Φεβρουάριο ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής έναντι μείωσης 4,3% που καταγράφηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.