Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Συνυπεύθυνη για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα η Μέρκελ, λέει η γερμανική Αριστερά

«ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»
Συνέπεια της πολιτικής λιτότητας, που επέβαλε το Βερολίνο, θεωρεί τον αυξημένο αριθμό αυτοκτονιών στην Ελλάδα, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού Κόμματος της Αριστεράς, Σάρα Βάγκενκνεχτ, και αποδίδει στην Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ την ευθύνη για «ανεύθυνη πολιτική».

ΑΝΕΛ: Με «αποκεφαλισμούς» προειδοποιεί ο Πάνος Καμμένος

Ραγδαίες εξελίξεις
Συνεδριάζει εκτάκτως το μεσημέρι της Δευτέρας η ΚΟ ωστη σκιά των τελευταίων εσωκομματικών εντάσεων


Παράταση απόσυρσης αυτοκινήτων

Αρ. πρωτ.: 5000046
ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση διατάξεων του άρθρου 16 του ν. 4223/31.12.2013 «Ενιαίος Φόρος Ακινήτων και άλλες διατάξεις»- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ


Γάλλος γύρισε τον κόσμο και κατέληξε στην Κρήτη-Όλα για μία τσικουδιά

Ένας ταξιδιώτης του κόσμου, ξεκίνησε με το ποδήλατό του, από τη Γαλλία, έχοντας διανύσει μέσα σε έξι μήνες 6.157 χιλιόμετρα, ποδηλατώντας σε οκτώ χώρες της Ευρώπης μέχρι που έφτασε στην Ελλάδα και στην Κρήτη, τον “Κήπο της Εδέμ” όπως την αποκαλεί.


Φρίκη στα Φάρσαλα: Τη βίαζε επί 12 χρόνια ο «πατέρας» της και την έκαψε ζωντανή

Παρόλα αυτά τον άφησαν ελεύθερο μέχρι να δικαστεί!
26χρονη αρραβωνιάστηκε για να απομακρυνθεί από τον 71χρονο κηδεμόνα της που την κακοποιούσε αλλά αυτός την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο


Ρύθμιση για χρέη χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα

Συνολικά 750 χιλιάδες οφειλέτες επωφελούνται από τις νέες ευνοϊκές διατάξεις. Δείτε τις αλλαγές από το υπουργείο Εργασίας για τη ρύθμιση των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.


Οι αποκαλύψεις του εργολάβου που έχτισε τη βίλα Καμμένου στην Ικαρία

"Καίει" τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή της βίλας στην Ικαρία. Νέες αποκαλύψεις και για το σαλέ του πρώην υπουργού, Μιχάλη Λιάπη.


Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 οι χειμερινές εκπτώσεις

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με επιστολή της στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, απέστειλε εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις, για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων όσο και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, με τη προτροπή να ενημερωθούν έγκαιρα όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις.


Προφυλακιστέοι Γερμενής και Ηλιόπουλος

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ
Στη φυλακή με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, οδηγούνται οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους, με απόφαση των ανακριτριών της υπόθεσης και του αρμόδιου εισαγγελέα.