Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ραντεβού Βενιζέλου - Μπαν Κι-μουν

Επαφές στο πλαίσιο της Υπουργικής Εβδομάδας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ


Περιουσιολόγιο αντί τεκμηρίων διαβίωσης

Ηλεκτρονικά ο τεχνικός έλεγχος περιουσιακών στοιχείων και ο προσδιορισμός εισοδημάτων από το 2014


 Σημαντικό βήμα για το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο αποτελεί η ολοκλήρωση της πιστής καταγραφής των ακινήτων, που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα με την υποβολή των εντύπων Ε9.

 Ενα βήμα πριν από την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών καθώς με τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου που εφαρμόζονται, αλλά κυρίως την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση του περιουσιολογίου, από το 2014 θα καταστεί δυνατός ο αντικειμενικός προσδιορισμός των εισοδημάτων.


Διαψεύδει τα περί «αποχώρησής» της από την Ελλάδα, η Mercedes-Benz

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της, τα περί αποχώρησής της από την Ελλάδα, η Mercedes-Benz.
«Σε τακτά χρονικά διαστήματα εμφανίζονται στον τύπο δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικείμενη αποχώρηση της ''Mercedes-Benz Ελλάς'' από την Ελλάδα.


Υπόθεση Τεμπονέρα [1991]. Όταν η ΟΝΝΕΔ σκότωσε ένα καθηγητή & κάηκε η Αθήνα με 4 νεκρούς




Δημοσιεύουμε την ιστορία της δολοφονίας του καθηγητή μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα, για να θυμίσουμε στη Νέα Δημοκρατία πως δεν προήλθε απο παρθενογένεση.

CNN: Μέρκελ, η «κυρία όχι» της Ευρώπης «δεν μασάει»

Είναι δυναμική και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία, αλλά προκαλεί έντονη αντιπάθεια στις ταλανισμένες χώρες της ευρωζώνης, καθώς έχει ταυτιστεί με την λιτότητα και ως πρωταγωνίστρια στην μάχη κατά της οικονομικής κρίσης στην ευρωζώνη είναι συνηθισμένη στο να λέει «όχι».