Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Παγώνει μέχρι νεοτέρας η επιστροφή της τρόικας

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟ REUTERS
 

Αναβάλλουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι των πιστωτών, διαπιστώνοντας ότι οι διαφορές με την Ελλάδα στο κλείσιμο του δημοσιονομικού κενού για το 2014 κενού (ύψους 2 δισ. ευρώ κατά τις εκτιμήσεις των πιστωτών) δεν μπορούν να γεφυρωθούν.

 

Με άρθρο της, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ζητά τον ξεσηκωμό των Ελλήνων

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά με άρθρο της που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Βουλή και Ευρωβουλή» τον ξεσηκωμό των Ελλήνων.


Χ.Α : Κέρδη 17,17% τον Οκτώβριο


Με νέα άνοδο έκλεισε το ελληνικό χρηματιστήριο στην τελευταία συνεδρίαση του Οκτωβρίου, με τον συγκεκριμένο μήνα να αποδεικνύεται ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, με εντυπωσιακές αποδόσεις,υψηλό επίπεδο τζίρου και έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Με μηνιαία κέρδη άνω του 17%, ο Γενικός Δείκτης μετά από εναλλαγές προσήμων σήμερα και μετά από σημαντική βελτίωση της εικόνας της αγοράς, έκλεισε φλερτάροντας τις 1.190 μονάδες.


Η λίστα με τις παθήσεις που δεν χρειάζονται επαναξιολόγηση

Καταρτίστηκε η λίστα με τις 43 μόνιμες και μη αναστρέψιμες παθήσεις


Υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται οι 43 μόνιμες και μη αναστρέψιμες παθήσεις για τις οποίες η διάρκεια της αναπηρίας καθορίζεται επ’ αόριστον υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης.

ΟΟΣΑ: Στάσιμη η Ελλάδα στους θανάτους από καρκίνο

ΠΑΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Εσθονία είναι οι τρεις εξαιρέσεις, όπου οι θάνατοι από καρκίνο εμφανίζουν στασιμότητα κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες, αντίθετα με τις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες, όπου διαχρονικά σημειώνεται ελαφρά μείωση των θανάτων.

 

Στον αέρα οι μισθοί για 500.000 εμποροϋπαλλήλους – Μείωση 13% ζητούν οι έμποροι

''Ξεκρέμαστοι'' από σήμερα οι μισθοί των εμποροϋπαλλήλων καθώς έληξε η μετενέργεια, ενώ νέα συλλογική σύμβαση με μειώσεις 13% προτείνει στους εργαζόμενους ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Β. Κορκίδης.



Έκανε άγριο σεξ, τραυματίστηκε σοβαρά και ζήτησε...

Ως «νίκη της κοινής λογικής», χαρακτήρισε ο υπουργός Απασχόλησης της Αυστραλίας την έκβαση μιας περίεργης δικαστικής διαμάχης μεταξύ μιας εργαζόμενης και της εταιρείας της.



Παραίτηση Βενιζέλου από ΠΑΣΟΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ
«Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ, κάτω από την ηγεσία του, θα πάρει εξευτελιστικά ποσοστά στις ευρωεκλογές και θα κινδυνεύσει να μην εκλέξει ευρωβουλευτή».



Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ δύο off shore

Τη μη καταβολή φόρων από δύο εξωχώριες εταιρείες, απόκρυψη εισοδήματος από επιχειρήσεις, υποθέσεις λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνού όπως και περιπτώσεις παράνομης κυκλοφορίας αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες αποκάλυψε το ΣΔΟΕ από τους ελέγχους που διενήργησε το τελευταίο χρονικό διάστημα.