Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Χειροπέδες σε τρεις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ για εκβίαση

Κατηγορούνται ότι εκβίαζαν καταστηματάρχη ζητώντας του 25.000 ευρώ


 Τρία στελέχη του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. καθώς εμπλέκονται σε υπόθεση παθητικής δωροδοκίας, εκβίασης, εγκληματικής οργάνωσης, κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος και υπεξαγωγής εγγράφων.


Ηλεία: Περιέλουσε τα αδέρφια του με βενζίνη και τους πέταξε τσιγάρο!


Ένας 40χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του και η 54χρονη αδερφή του έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα, μετά την επίθεση που δέχθηκαν και οι δύο στο σπίτι που διαμένουν στον Αμπελόκαμπο, από τον ίδιο τους τον αδερφό.



Σε δύο φάσεις η κινητικότητα των 12.500 υπαλλήλων

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Παιδεία, οι δύο μεγάλες «δεξαμενές», ενώ εξετάζονται τα εναλλακτικά σενάρια για τους επιπλέον 12.500 εργαζομένους.

Από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Παιδείας θα αντληθούν, σε δύο δόσεις, οι πρώτοι 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι που θα πρέπει συνολικά να τεθούν σε κινητικότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο. Την ίδια ώρα, οι «μεγάλες δεξαμενές» μοιάζουν να εξαντλούνται, με αποτέλεσμα να εξετάζονται ήδη από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα πιθανά εναλλακτικά σενάρια για την προέλευση των επιπλέον 12.500 δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι θα πρέπει να τεθούν σε κινητικότητα μέχρι το τέλος του έτους.