Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Εν όψη εκλογών...

Ξέρετε ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές ;  Σας έχουν μπερδέψει οι λεπτές διαχωριστικές γραμμές  τους;  Οι ιδεολογίες που συγκλίνουν; Ή μήπως η ιδεολογικές τους αντιφάσεις!
Κάντε το τεστ και δείτε με ποιο κόμμα ταυτίζεστε.

Κουτρουμάνης: Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις


«Υπάρχει σε πολλούς η αίσθηση ότι τα ταμεία έχουν κουμπαρά από τον οποίο βγάζουν κάθε φορά για τις παροχές. Ομως κουμπαράς δεν υπάρχει, τα αποθεματικά είναι περιορισμένα και με βάση της εισροές διαμορφώνονται οι παροχές», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης ανοίγοντας την ενημέρωση της Επιτροπής Κοινωνικής Υποθέσεων της Βουλής για τις εξελίξεις στο ΙΚΑ και το σχέδιο δράσης για το 2012.


Σαρκοζί: Σώσαμε την Ελλάδα


Όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε η Ελλάδα, αλλά ανταμείφθηκε με την μείωση του χρέους της, διαπίστωσε ο Νικολά Σαρκοζί, μιλώντας ταυτόχρονα με ενθαρρυντικά λόγια για την πρόοδο που έχει σημειώσει η Ισπανία στην προσπάθειά της για μείωση του ελλείμματος.
Δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της χώρας μας για την απόκλιση των δημοσιονομικών, τόνισε ο γάλλος πρόεδρος μιλώντας στον σταθμό στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.


Τραγωδία στην Ελβετία - Νεκρά 22 παιδιά σε τροχαίο


Τουλάχιστον 28 νεκροί, εκ των οποίων 22 μαθητές, και 24 τραυματίες, επίσης μαθητές, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με βελγικό λεωφορείο που σημειώθηκε αργά την νύχτα της Τρίτης στο Βαλέ της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία, σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία.

Νεκροί είναι επίσης και οι δύο οδηγοί του λεωφορείου, ενώ οι τραυματίες μαθητές διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομεία της Λωζάνης, της Βέρνης και άλλων πόλεων.