Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διαδηλωτές χτύπησαν τον Καμμένο στο σημείο της εκτέλεσης

Θύμα επίθεσης από ομάδα διαδηλωτών έπεσε ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιχείρησε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, στο Κερατσίνι.


Στουρνάρας: «Δεν βλέπω νέα μέτρα»

Την εκτίμηση πως η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των κ.κ. Βενιζέλου και Σταϊκούρα. 


Εκτός συνταγματικού τόξου ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρ. Λαζαρίδης

Βόμβα από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη. Κατέταξε τον ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα εκτός Συνταγματικού Τόξου με το επιχείρημα ότι δεν είχε καταδικάσει έκνομες ενέργειες όπως την υπόθεση στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Επέμεινε στην θεωρία των δυο άκρων, λέγοντας δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους ΑΝΕΛ.



Ν. Δένδιας: Δεν θα μείνουμε απαθείς απέναντι στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Νομοθετική παρέμβαση τις προσεχείς μέρες


 Δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδια, σχετικά με την ανθρωποκτονία ημεδαπού στο Κερατσίνι και τη σύλληψη του δράστη

Τη «βαθύτατη οδύνη» του για την απώλεια της ζωής του 34χρονου Παύλου Φύσσα εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, διαμηνύοντας ότι η Πολιτεία δεν θα μείνει απαθής απέναντι στη δολοφονία.


Λιτότητα με...μέτρο συστήνει τώρα το ΔΝΤ

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η λιτότητα στις αναπτυγμένες χώρες θα πρέπει να εφαρμόζεται με "περιορισμένη ταχύτητα" ώστε να μην εμποδίζεται περαιτέρω η ανάπτυξη εξέδωσε το ΔΝΤ.


ΤτΕ: Στα 2,7 δισ. το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών

Αυξήθηκε κατά 2,2 δισ. ευρώ τον Ιούλιο
 http://www.naftemporiki.gr/fu/p/671553/638/399/0x00000000006a71b4/2/euro-ellada-oikonomiki-krisi-kermata.jpg
 Το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών αυξήθηκε κατά 257 εκατ. ευρώ.

Αυξημένο κατά 2,2 δισ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, στα 2,7 δισ. ευρώ, ήταν το πλεόνασμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών τον Ιούλιο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).


Γιατί φεύγουν οι εταιρείες από την Ελλάδα

Αδιαφορία από την κυβέρνηση και έλλειψη ξεκάθαρου και υγιούς πλαισίου λειτουργίας της αγοράς


 Βιώνοντας το έκτο συνεχές έτος ύφεσης και την αδράνεια της κυβέρνησης, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι ακολουθούν πλέον το ένστικτο της επιβίωσης, εξαναγκαζόμενοι να μεταναστεύσουν.

 Με τη μεταφορά των δραστηριοτήτων τους στο εξωτερικό «απαντούν» οι Ελληνες επιχειρηματίες στην αδιαφορία της κυβέρνησης και ειδικότερα του οικονομικού της επιτελείου να διαμορφώσουν ένα ξεκάθαρο και υγιές πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων στη χώρα.


Αστεγος παρέδωσε στην αστυνομία σάκο με 42.000 δολάρια

Η πείνα ενδεχομένως να του «τρυπούσε» το στομάχι, αλλά εκείνος είχε το σθένος να αντισταθεί στον πειρασμό. Άστεγος στη Βοστόνη παρέδωσε στην Αστυνομία ένα σάκο γεμάτο χαρτονομίσματα και επιταγές συνολικής αξίας περίπου 42.000 δολαρίων. Τα βρήκε ξεχασμένα σε ένα εμπορικό κέντρο.


Αγρια νύχτα με έναν νεκρό, 6 τραυματίες, μία σύλληψη και 89 προσαγωγές

Άγρια νύχτα η χθεσινή, αφού σε δύο συμπλοκές στο Μοναστηράκι και το Κερατσίνι υπήρξε ένας νεκρός, έξι τραυματίες και 89 προσαγωγές.