Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Wall Street: Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

«Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» θα είναι η Δευτέρα, στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ (Capital Link Greek Investor Forum), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Μανχάταν.

 

Αίγυπτος: Διέταξαν τη σύλληψη 51χρονου για έναν χάρακα που είχε ο γιος του

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

Εισαγγελέας ζήτησε σήμερα τη σύλληψη ενός άνδρα, ο 15χρονος γιος του οποίου συνελήφθη τον περασμένο μήνα επειδή είχε στην κατοχή του έναν χάρακα με ζωγραφισμένο επάνω του ένα σύμβολο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

 

Πέθανε ο Πίτερ Ο' Τουλ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΛΟΡΕΝΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ»

Την τελευταία του πνοή, άφησε το Σάββατο, σε ηλικία 81 ετών, ο Πίτερ Ο' Τουλ, σταρ του «Λόρενς της Αραβίας» στο νοσοκομείο Ουέλινγκτον στο Λονδίνο, μετά από μακροχρόνια μάχη με ασθένεια.

 

Πάπας Φραγκίσκος:«Προκαλεί πόνο το ότι δε μπορούμε να συλλειτουργήσουμε με τους Ορθοδόξους αδελφούς μας»

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ρ/ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Στις σχέσεις της Ρωμαιοκαθολικής και της Ορθόδοξης Εκκλησίας αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, επιβεβαιώνοντας ότι « ετοιμάζεται να επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα, προκειμένου να συναντήσει τον ‘αδελφό’ του, Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο».

ΣΟΚ: Παρακολούθησαν live sex στο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια πάρτι!

Ο κακός χαμός έγινε σε πάρτι που διοργανώθηκε κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου Πάτρας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ εκτός των άλλων οι γείτονες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και live sex στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας!


Εξοδος από το μνημόνιο χωρίς πανηγυρισμούς για την Ιρλανδία

Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ

Η Ιρλανδία γίνεται και επισήμως σήμερα η πρώτη από τις χώρες της ευρωζώνης που έχουν υπογράψει συμφωνίες διάσωσης, η οποία βγαίνει από το μνημόνιο, όμως η "γιορτή" για την επιτυχία της αυτή αναβάλλεται, δεδομένου ότι η λιτότητα θα συνεχιστεί.

 

Απίστευτο δυστύχημα – Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” στον τοίχο σπιτιού (φωτό)

Ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία, χαροπαλεύει το ζευγάρι που έμενε στο σπίτι που “καρφώθηκε” το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα. Οι πυροσβέστες που βρέθηκαν πρώτοι στον τόπο, δεν πίστευαν στα μάτια τους...



Υπολογίστε τι φόρο θα πληρώσετε για το ακίνητό σας

ΓΙΑ ΤΟ 2014
 

Μόνιμος γίνεται πλέον ο φόρος ιδιοκτησίας στα ακίνητα από την 1η Ιανουαρίου 2014, ενώ μειώνεται στο 3% από 8% έως 10% σήμερα ο φόρος μεταβίβασης για όσους αγοράσουν ακίνητο από το νέο έτος.

 

Σαμαράς: Δε θα γίνουν πρόωρες εκλογές

ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

«Σενάρια πολιτικής ανωμαλίας» χαρακτηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς τα όσα λέγονται περί ανασχηματισμού και αποκλείει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών τον Μάιο.