Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Απόλυτο «όχι» του Σαμαρά σε νέα μέτρα


Τα πολιτικά επιχειρήματα της κυβέρνησης απέναντι σε Βερολίνο και Βρυξέλλες και το σενάριο των τριπλών εκλογών τον Μάιο.


Σπάνιο φαινόμενο: Το ηφαίστειο της Σαντορίνης εκλύει χρυσάφι!


Χρυσάφι και σπάνια μέταλλα, όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης.


Στην Αίγυπτο την Πέμπτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
 
 Την αισιοδοξία του για τη διατήρηση και την ανάπτυξη του Ελληνισμού στην Αίγυπτο και τη διαφύλαξη του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών, στην κοινή τους προσπάθεια για την διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην εύφλεκτη περιοχή της Μέσης Ανατολής, τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός των Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, σε αποκλειστική του συνέντευξη που παραχώρησε στην ομογενειακή εφημερίδα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου «ΝΕΟ ΦΩΣ» ενόψει της επίσημης επίσκεψής του στο Κάιρο, την προσεχή Πέμπτη.
 

“Μισώ τους Έλληνες διότι…”

Στο βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» καταγράφεται η αφήγηση μιας Ελβετίδας που επιχειρεί να ερμηνεύσει με ενδιαφέροντα τρόπο την άσχημη συμπεριφορά των Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το freepen.gr η Ελβετίδα αφηγείται: «Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται».
«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες!
Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»!