Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Νέο κόμμα: Η "Τελεία" του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος, Δήμαρχος Στυλίδας ίδρυσε το κόμμα «Τελεία». Ο ίδιος μιλώντας στο Πρωινό του Αντ1 δήλωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει «έλλειψη κομμάτων και ιδεών, κυρίως όμως  έλλειψη προσώπων που να εννοούν αυτά που λένε».


«Ομολογία» Μηλιού! Με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες θα πληρώνουν για… 40 χρόνια!

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο έγραψε ο Γιάννης Μηλιός, ο γνωστός οικονομολόγος, βασικό μέλος του think tank του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος. 


Οι προϋποθέσεις απαλλαγής από την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ

Οι νέοι ασφαλισμένοι - αυτοί που ασφαλίστηκαν για πρώτη φορά μετά την 1/1/1993 - δεν είναι υποχρεωμένοι να ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ, αρκεί να εργάζονται ως μισθωτοί και ο εργοδότης τους να τους «κολλάει» τουλάχιστον 25 ένσημα τον μήνα.


Γκάλοπ - μήνυμα: Πάση θυσία η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ, λέει το 72,4% - Πρόεδρο στην τρίτη ψηφοφορία ζητά το 55% (πίνακες)

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ GPO ΓΙΑ ΤΟ MEGA
Θετική είναι η άποψη από τους περισσότερους πολίτες για την απόφαση της κυβέρνησης να επισπεύσει την διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Die Welt: Οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ευρώπη

http://www.voria.gr/filestore/modules/news/2/0/204884/pic-0-norm.jpg
Οι Έλληνες ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά και κατόρθωσαν να φθάσουν ψηλότερα από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τονίζει ο αρθρογράφος


Οι πιο δυστυχισμένοι της Ευρώπης οι Έλληνες

Δυσαρεστημένοι με τη ζωή και την εργασία τους εμφανίζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς 4 στους 10 δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τη ζωή, την οικονομική τους κατάσταση, την εργασία αλλά και το περιβάλλον διαβίωσης.