Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο διευθυντής του νοσοκομείου Πύργου για νοσοκομειακά απόβλητα

Αυτοψία πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο γενικός επιθεωρητής της ειδικής υπηρεσίας των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Μέρκος στη χωματερή στις «Λίμνες» Αλφειού, στο νομό Ηλείας, με την παρουσία του Εισαγγελέα Πύργου κ.Μεϊδάνη και του Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξιάρχου Άρη Ανδρικόπουλου.


Στην Ελλάδα έρχεται ο αμερικανικός κολοσσός Earth Friendly Products

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ

Εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα σκοπεύει να ανοίξει μέσα στο 2014 ο αμερικανικός κολοσσός προιόντων καθαριότητας Earth Friendly Products, ο οποίος παράγει φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά και διαθέτει πέντε εργοστάσια στις ΗΠΑ.

 

Ορκωτοί λογιστές για Αλ. Μητρόπουλο – Β. Καπερνάρο

Για απόκρυψη εισοδημάτων ελέγχονται οι δύο βουλευτές


 Τους ορκωτούς λογιστές θα περιμένει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για να αποφασίσει αν θα πρέπει να ζητήσει ή όχι άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των βουλευτών Αλ. Μητρόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) και Β. Καπερνάρου (Ανεξάρτητοι Έλληνες), οι οποίοι ελέγχονται για απόκρυψη εισοδημάτων.


Ετοιμη να δώσει ρευστότητα η Εθνική

Ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς δηλώνει στη «Ν» ότι η τράπεζα με νέα στρατηγική στηρίζει το επιχειρείν και την οικονομία


 Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Αλέξανδρος Τουρκολιάς, τονίζει στη «Ν» ότι η τράπεζα είναι έτοιμη και έχει τη δυνατότητα να παράσχει ρευστότητα για να στηρίξει την ανάπτυξη της οικονομίας, αρκεί να υπάρξει ζήτηση. Και όπως διευκρινίζει ο κ. Τουρκολιάς, ζήτηση που να αφορά σχέδια με προοπτικές και μέλλον, τα οποία να δημιουργούν θέσεις απασχόλησης.


Η απάντηση του Αρχιεπισκόπου για τα συσσίτια «μόνο για Έλληνες»

«Ο Χριστός δεν έκανε τέτοιες διακρίσεις. Όποιος σταθεί πλάι μας ότι κι αν είναι όταν έχει ανάγκη θα τον βοηθήσουμε». Με αυτή τη φράση απάντησε στο θέμα των συσσιτίων «μόνο για Έλληνες» που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή, ο Αρχιεπίσκοπος.

 

Περιοδεία Κουβέλη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, θα επισκεφτεί την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:



ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των Πανεπιστημίων για τη μη κατάργηση 1.349 θέσεων

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι αιτήσεις των Πανεπιστημίων της χώρας και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τις οποίες ζητούσαν να ανασταλεί η από 23.9.2013 υπουργική απόφαση, καθώς οι Σύμβουλοι έκριναν ότι για λόγους δημοσίου συμφέροντος η επίμαχη απόφαση δεν είναι δυνατόν να ανασταλεί.


ΟΑΕΔ: Μικρή μείωση των εγγεγραμμένων ανέργων τον Σεπτέμβριο

Μειώθηκαν κατά 5,15% οι επιδοτούμενοι άνεργοι


 Στους 853.896 ανήλθαν τον Σεπτέμβριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που αναζητούσαν δουλειά, μειωμένοι κατά 0,86% σε σχέση με τον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ.


Φιλικό παλαίμαχων του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα φιλικό ανθρωπιάς θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στις Σέρρες, ανάμεσα στους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή.


Δράμα: Η φωτογραφία που έφερε τη σύλληψη Έλληνα στην Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο!

Όταν ο Έλληνας τουρίστας έβγαζε τη φωτογραφική του μηχανή, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν στην Απαγορευμένη Πόλη...



Εδιναν φάρμακα σε... 73 νεκρούς

Ζημία 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη χορήγηση σκευασμάτων διατροφής... ακόμα και σε νεκρούς έχει το ΙΚΑ από τη δράση επιτηδείων σε μόνο ένα υποκατάστημά του.


Σάλος από τις δηλώσεις Πελεγρίνη... περί Ναζί πρυτάνεων

Σάλο έχουν προκαλέσει στους κύκλους του Πανεπιστημίου Αθηνών οι πρόσφατες δηλώσεις του πρύτανη Θ. Πελεγρίνη σε εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο οποίος αναφερόμενος στα εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του ιδρύματος - που έχουν μιλήσει για ευθύνες του - είπε: