Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Στο 6,7% το έλλειμμα στο 11μηνο, θετικά μηνύματα από τα έσοδα


Θα ξεπεράσουν τους στόχους του προϋπολογισμού οι επιδόσεις της Ελλάδα στην μείωση του πρωτογενούς ελλείμματος και της τόνωσης των εσόδων για τα Δημόσια Ταμεία, όπως εκτιμάει το υπουργείο Οικονομικών.
Στην ανακοίνωση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού μέχρι και τον Νοέμβριο, υπάρχει μία σειρά από ενθαρρυντικά στοιχεία.
Το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε στα 1,4 δισ. ευρώ (0,7% του ΑΕΠ), από 6 δισ. ευρώ το αντίστοιχο ενδεκάμηνο του 2011 (2,9% του ΑΕΠ). Οι προβλέψεις είναι ότι, σε επίπεδο Κεντρικής Κυβέρνησης, το πρωτογενές έλλειμμα κατά το 2012 θα διαμορφωθεί σε χαμηλότερο ύψος από τις εκτιμήσεις του Προϋπολογισμού.


Την ερχόμενη Δευτέρα η τελευταία μέρα για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ


Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου λήγει οριστικά η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Οργανισμού.
Για την απογραφή είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία στο Πιστωτικό Ίδρυμα ή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός του συνταξιούχου.
Η Διοίκηση του ΟΑΕΕ υπενθυμίζει επίσης, ότι η παράλειψη της απογραφής συνεπάγεται την αναστολή της καταβολής της σύνταξης.