Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πινακίδες κυκλοφορίας Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ) αυτοκινήτων



Αριθμ. οικ Α 61515/5281/13 – ΦΕΚ Β 383 – 18.02.2014
Ρύθμιση θεμάτων περί πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ) αυτοκινήτων.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
Έχοντας υπόψη:


Νέο τεστ ανίχνευσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Ο ελβετικός φαρμακευτικός όμιλος Roche, πρώτος παγκοσμίως στην ογκολογία, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση στην αγορά ενός νέου τεστ ανίχνευσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Ποια χώρα σχεδιάζει να έχει μηδενικές εκπομπές καυσαερίων με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το Μπουτάν, το μικρό ασιατικό βασίλειο που είναι γνωστό στο εξωτερικό γιατί κατάργησε τον δείκτη του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και τον αντικατέστησε, εδώ και 40 χρόνια, από τον δείκτη Ακαθάριστης Εθνικής Ευτυχίας, αποφάσισε να υιοθετήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, στο πλαίσιο ενός οικολογικού προγράμματος που έχει τις ρίζες του στην "παράδοση" της χώρας.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δωρεάν αντιικά φάρμακα από τα φαρμακεία των νοσοκομείων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ H1 N1
Η δωρεάν χορήγηση αντιικών φαρμάκων από τα φαρμακεία των νοσοκομείων κρίθηκε απαραίτητη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της φετινής εποχικής γρίπης, η οποία χαρακτηρίζεται από την κυκλοφορία του στελέχους H1N1pdm2009, σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Το συγκεκριμένο στέλεχος χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα σοβαρή νόσο, ακόμη και σε νεαρά κατά τα άλλα υγιή άτομα.

Αυτοί είναι οι μισθοί των γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή, από τα υπουργεία, έγγραφες απαντήσεις για τις αποδοχές των γενικών και ειδικών γραμματέων, που αποτελούν και το ανώτατο όριο αποδοχών στο δημόσιο.

Τζορτζ Σόρος: «Οι Γερμανοί και ο Σόιμπλε τα έκαναν μαντάρα με την Ελλάδα»

Εάν δεν αλλάξει η ευρωπαϊκή πολιτική του Βερολίνου, το ευρώ μπορεί να σωθεί μόνον εφόσον η Γερμανία εγκαταλείψει την νομισματική ένωση, επισημαίνει.


Η κρίση βλάπτει σοβαρά την υγεία των Ελλήνων

«Η κρίση πλήττει την υγεία των Ελλήνων» είναι ο τίτλος σημερινού άρθρου στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt που αναφέρεται σε πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ.

Επιπλέον φόρος για όσους δεν κάνουν δήλωση

Νέο φορο-τσεκούρι ετοιμάζει η Γ.Γ. Εσόδων που απειλεί τώρα τους φορολογούμενους με εξωφρενικά πρόστιμα σε περίπτωση που δεν υποβάλουν εμπρόθεσμα δήλωση

Κίεβο: Επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Γιανουκόβιτς και αντιπολίτευσης



Κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για λύση της αιματηρής κρίσης φτάνουν Γιανουκόβιτς και αντιπολίτευση, αναφέρει το πρακτορείο Reuters 

Πεντάγωνο ΗΠΑ: Κανένας δεν σηκώνει το τηλέφωνο στο Κίεβο.

Μία διαφορετική πτυχή της κρίσης στην Ουκρανία έδωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης την Πέμπτη.
 

Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Μπουλά στο νοσοκομείο!



Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα ο Σάκης Μπουλάς.