Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κίρο Γκλιγκόροφ προωθούσε την ονομασία «Σλαβική Μακεδονία» για τα Σκόπια

Νέες αποκαλύψεις για τις κινήσεις Γκλιγκόροφ φέρνει στο φως άρθρο του πρώην προέδρου της Βουλής των Σκοπίων, αναφορικά με την ονομασία της χώρας μετά την ανεξαρτητοποίησή της από την ενιαία Γιουγκοσλαβία


Θεσσαλονίκη: Έως το τέλος του 2015 οι κάδοι απορριμμάτων γίνονται υπόγειοι

Την τοποθέτηση 647 συστημάτων υπόγειων κάδων σε κεντρικούς δρόμους έως το τέλος του 2015 σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος. Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν οι υπόγειοι κάδοι


Η χαρά του παιδιού

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ενα ολοκαίνουργιο φεστιβάλ εγκαινιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης και η «Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» σήμερα και αύριο, από τις 11.00 έως τις 21.00.

Ανάκληση 850.000 αυτοκινήτων της Ford – Βλάβη στους αερόσακους

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford ανακοίνωσε την Παρασκευή την ανάκληση 850.000 αυτοκινήτων της εξαιτίας πιθανής βλάβης στους αερόσακους των οχημάτων.

Αμφίπολη: Το χρονικό μιας μεγαλειώδους ανασκαφής (Pics)

Σφίγγες, Καρυάτιδες και ένας μυστήριος τέταρτος θάλαμος – Μέρα με τη μέρα η αγωνία αυξάνεται, 50 χρόνια πέρασαν από την στιγμή που ο αείμνηστος Δημήτρης Λαζαρίδης αποκαλύπτει 41 μέτρα της ταφικής περιβόλου, κι όμως από τότε αυτό το μεγαλειώδες ταφικό μνημείο δεν έπαψε να μαγεύει την παγκόσμια κοινότητα.

Μία μπάλα (!) στον πλανήτη Άρη ανάβει φωτιές στο ίντερνετ! (φωτό)

Μία φωτογραφία από τον πλανήτη Άρη που κατάφερε (;) να τραβήξει το όχημα Curiosity της NASA άναψε φωτιές στο ίντερνετ για το εάν δείχνει πραγματικά μία... μπάλα στο έδαφος του πλανήτη Άρη!