Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Λαφαζάνης: Έχουμε έλλειμμα σε ό,τι αφορά στην επόμενη ημέρα των εκλογών

Περιέγραψε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της Κουμουνδούρου.
Κινδυνεύουμε από μία επανάπαυση που δεν οδηγεί πουθενά, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης - «Δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ», σχολίασε.

Νέα δημοσκόπηση: Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ για εθνικές και ευρωεκλογές

Από την εταιρεία «Μέτρησις»
Με διαφορά 0,3% και 0,8%, αντίστοιχα, από τη ΝΔ

Μάχη «στήθος με στήθος» δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «Μέτρησις».


Οι φορολογικές ρυθμίσεις που αποφασίστηκαν για τους αγρότες



ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2014
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
Μετά από σύσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, αποφασίστηκαν τα εξής:


ΕΛΓΑ. Καταβολή αποζημιώσεων στους παραγωγούς την 10-02-2014



ΕΛΓΑ
Αθήνα, 06 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 ο ΕΛΓΑ καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.184 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 8 εκατ. ευρώ.


Απόπειρα αεροπειρατείας σε ρωσικό αεροπλάνο

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Απόπειρα αεροπειρατείας σημειώθηκε σήμερα σε ρωσικό αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη, όταν Ουκρανός ζήτησε το αεροπλάνο να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στην Ρωσία.

Αντισυνταγματικό έκρινε το χαράτσι της ΔΕΗ ο Αρειος Πάγος

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ
Αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκε από το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το πρώτο "χαράτσι" (το έκτακτο ειδικό τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών) το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Γερμανικός «δυναμίτης» στην αγορά κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 
«Δυναμιτίζει» η Γερμανία την αγορά κρατικών ομολόγων από την ΕΚΤ, καθώς αποφάσισε να παραπέμψει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το εν λόγω πρόγραμμα που είχε ανακοινώσει ο Μάριο Ντράγκι και το Βερολίνο θεωρεί ότι παραβιάζει την κυριαρχία των κρατών-μελών.

Απεργία επ' αόριστον αποφάσισαν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

ΜΟΝΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων επ' αόριστον αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ).

Σέρρες: Η πίστα του παραλόγου

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που διαθέτει η Bόρεια Ελλάδα είναι το αυτοκινητοδρόμιο που λειτουργεί από το 1998 στην πόλη των Σερρών. Ήταν η χρονιά που ο τότε δήμαρχος Ιωάννης Βλάχος πραγματοποιούσε τα εγκαίνια, κάνοντας πανευτυχείς τους χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 


Σε διεθνή τηλεπικοινωνιακό κόμβο μετατρέπει την Ελλάδα ο ΟΤΕ

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
 Την ενίσχυση της θέσης του ΟΤΕ στον τομέα της «μεταφοράς» τηλεπικοινωνιακής κίνησης από την Ασία στην Ευρώπη πετυχαίνει ο ελληνικός όμιλος μέσω της συμμετοχής της θυγατρικής του OTEGLOBE στην κατασκευή του νέου υποθαλάσσιου διεθνούς καλωδίου υπέρ-υψηλών ταχυτήτων Asia Africa Europe - 1 (AAE-1).

Σύγκρουση με την ευρωζώνη προτείνει η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ

Εκδήλωση στο cine Κεραμεικός
Σε μία κατάμεστη αίθουσα υπήρξε ζωηρή συζήτηση για τις επιλογές, που μπορεί να έχει μία αριστερή διακυβέρνηση.

Τσίπρας στην Republica: To 2014 είναι έτος βουλευτικών εκλογών και κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

 Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα
Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές στην Ελλάδα, για την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΕ και για το αν αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Ευρώπης.

Σε τροχαίο με δύο νεκρούς ενεπλάκη ο Χρήστος Πανόπουλος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος, παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο άτομα που διέσχιζαν την Εγνατία Οδό, μεταξύ Ξάνθης και Κομοτηνής, στο ύψος του Ιάσμου Ροδόπης.