Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Συμφώνησαν σχεδόν σε όλα τρόικα και Στουρνάρας


Αργά το βράδυ της Τρίτης συνεχίστηκαν οι επαφές του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα με στόχο μία τελική συμφωνία επί των νέων επώδυνων μέτρων.
«Έκλεισε η συμφωνία για το δημοσιονομικό πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ από την αποψινή συνάντηση με την τρόικα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αμέσως μετά.


Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα η Κύπρος


Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα εισέρχεται από την επόμενη εβδομάδα η Κύπρος, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή. 

 

Από σήμερα τα δικαιολογητικά για επιστροφή φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης


Σήμερα ανεβαίνει στο taxisnet η εφαρμογή που θα επιτρέψει σε χιλιάδες έλληνες να πάρουν επίδομα θέρμανσης. 

 

Ξαφνική αλλαγή σκηνικού τη νύχτα μετά τις εμπλοκές με την τρόικα - Αγκάθι παραμένει το χρέος με το "σκορ" μεταξύ της τρόικας να είναι 1-2


- Για πρώτη φορά ο Πολ Τόμσεν δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων
- Δεν αποκλείεται να μην επιστρέψει η τρόικα και η συμφωνία να κλείσει μέσω emails
- Το χάσμα μεταξύ της τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αποκάλυψε στέλεχος του υπουργείου
- Ο Στουρνάρας ανακοίνωσε ότι ο κ. Βρούτσης θα κάνει ανακοινώσεις για τα εργασιακά τις επόμενες ημέρεςΑισιοδοξία ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει οριστική συμφωνία στις επί δίμηνο διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, εκφράζουν ανοικτά τόσο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όσο (για πρώτη φορά) και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, που θεωρείται ο «σκληρός» της τρόικας, Πολ Τόμσεν.