Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Τραυματιοφορείς και φύλακες σε μουσεία τελικά οι σχολικοί φύλακες

Προς επίλυση φαίνεται να οδεύει το πρόβλημα των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι είχαν το μεσημέρι συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.



Εκτακτο βοήθημα 200 ευρώ το μήνα σε άνεργους άνω των 20 ετών -Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Το δικαίωμα να εισπράττουν 200 ευρώ το μήνα έως και 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/14 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.


Δεν τα καταφέρε κόντρα στον Ήλιο ο κομήτης ISON

Όνειρο ήταν και πάει το να δούμε τελικά από τη Γη τον «κομήτη του αιώνα» καθώς ο θερμός εναγκαλισμός του με τον Ήλιο αποδείχθηκε και μοιραίος.


Κεφαλογιάννη:Νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στον τουρισμό

Νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας στον τουριστικό τομέα, χαρακτήρισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη τη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία στο ελληνικό προξενείο Κωνσταντινούπολης για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, με έμφαση στη γαστρονομία και το «city break».


Διακοπή συμβάσεων για 1.000 γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ο Αντ. Μπέζας

Διακόπτονται από αύριο οι συμβάσεις των ιατρών-υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, με δήλωσή του το απόγευμα της Πέμπτης, από τη Βουλή.


Γάτα με τσιριχτή φωνή που πιάνει ποντίκια αποκάλεσε τον Άδωνι ο Φαήλος

Στο παρελθόν έχουν φάει τα μουστάκια τους. Ο λόγος για τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Άδωνι Γεωργιάδη που φαίνεται πως τα βρήκαν καθώς ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αποθεώνει τον Υπουργό Υγείας και τον αποκαλεί "γάτα με τσιριχτή φωνή που όμως πιάνει ποντίκια και άλλα τρωκτικά".



Bloomberg: Η Ελλάδα τις καλύτερες επιδόσεις

ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

Η Ελλάδα -και σε μικρότερη έκταση η Ιρλανδία- έκαναν μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματoς το πρώτο δεκάμηνο του 2013 και έχουν ξεπεράσει τους αντίστοιχους στόχους των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής τους, αναφέρει σε άρθρο του, που δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg, ο οικονομολόγος της Capital Economics Μπεν Μέι.

 

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στην Ηράκλεια Σερρών

ΔΡΑΣΤΗΣ 36ΧΡΟΝΟΣ

 Ο 36χρονος συνελήφθη χθες κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών.

Ένας 36χρονος ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δύο δραστών της ληστείας, σε βάρος δύο ηλικιωμένων ηλικίας 7 1 και 72 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα) την περασμένη Δευτέρα, στην οικία τους στην Ηράκλεια Σερρών.

 

Σεμινάριο Ψαρέματος στις Σέρρες για τους φίλους αυτού του χόμπυ

Ετοιμάσανε για εσάς κάτι που οι περισσότεροι θέλατε!!! Ένα σεμινάριο για τα βυθόμετρα και το ψάρεμα! Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι κοντά μας ο κ. Πασχόπουλος Μανώλης από την LOWRANCE και ο κ. Αλεξανδρόπουλος Θανάσης από την SHIMANO! Και το ακόμα καλύτερο; Είναι ΔΩΡΕΑΝ!


Στον χάρτη των συμφώνων συμβίωσης και η Ελλάδα

Με αυτοτελή νομοθετική πρωτοβουλία -και όχι με τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο- θα αντιμετωπιστεί η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, μετά μάλιστα και τη σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κατά της χώρας μας.


UEFA Ranking: Διατηρήθηκε 12η η Ελλάδα

Στη 12η θέση του UEFA Ranking διατηρήθηκε η Ελλάδα παρά την ήττα του Ολυμπιακού με 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.


Πτώση μετεωρίτη έγινε ορατή από αρκετά σημεία της χώρας

Τη «νύχτα μέρα» έκανε φωτεινό αντικείμενο το οποίο, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης φώτισε τον ουρανό της μισής σχεδόν Ελλάδας προκαλώντας έκπληξη κι ερωτήματα.... Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τμήμα μετεωρίτη ο οποίος «έσπασε» κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα.


Σειρά δράσεων για την περαιτέρω ενίσχυση της βαμβακαλλιέργειας

Η σημασία της καλλιέργειας του βαμβακιού στη χώρα μας, αλλά και οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου, συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρης, με τον απερχόμενο εκτελεστικό διευθυντή της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής Βάμβακος (International Cotton Advisory Committee - ICAC) κ. Τέρι Ταουνσεντ και τον διάδοχο του από την 1η Ιανουαρίου 2014 κ. Χοσέ Σέτε.


Πιλοτική εφαρμογή της θαλάσσιας συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη

Oι προτάσεις πλοιοκτητών για την ανάληψη του έργου της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων.