Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στην πόλη των Σερρών

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου
Την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 και  ωρα 11:00  θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Μεγ. Ταξιαρχών. Και θα πραγματοποιηθεί η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κυρία Ζωή Ψαρρά, φιλόλογο του 3ου Γυμνασίου Σερρών.


Το 74% των Βρετανών δεν ξέρει πού είναι η Ελλάδα στο χάρτη!

Η γεωγραφία δεν φαίνεται να είναι το αγαπημένο μάθημα των Βρετανών. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Hotels.com, υπάρχουν ιστορικές χώρες της Ευρώπης, όπως είναι η Ελλάδα, οι οποίες είναι άγνωστος τόπος για τους περισσότερους Βρετανούς ακόμη και εάν έχουν περάσει διακοπές εκεί.

WSJ: Η Ελλάδα είναι πια σε θέση να έχει τον έλεγχο

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Η Ελλάδα είναι πια σε θέση να έχει τον έλεγχο, εκτιμά η αμερικανική οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal, τονίζοντας πως η Αθήνα, έκανε «το δικό της» σε ζητήματα ζωτικής σημασίας στη συμφωνία με την τρόικα, αλλάζοντας του όρους του «παιχνιδιού», με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να παίρνει το «πάνω χέρι».

Ξεκίνησε το δημοψήφισμα για τις εκλογές στο Βελβεντό



Ξεκίνησε σήμερα, στις 10 το πρωί, το δημοψήφισμα στο Βελβεντό, με το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής θα αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Έρχεται μπαράζ θετικών ειδήσεων στις επόμενες 50 μέρες

Τι περιλαμβάνεται στους σχεδιασμούς του πρωθυπουργού


Σαμαράς: Η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα είναι ισχυρότερη από ποτέ

«ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ»
Οπως το 1821 η Ελλάδα αναγεννήθηκε από τον ξένο ζυγό έτσι και τώρα αναγεννάται από τη χειρότερη κρίση της των τελευταίων δεκαετιών, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε χαιρετισμό του προς τους Έλληνες Αποστράτους Εφέδρους της Αυστραλίας, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Το κρύο ανέκδοτο της ημέρας: Όταν πέφτει μια μύγα στο καφέ…



Πώς αντιδρά ένας Άγγλος, ένας Αμερικανός, αρκετοί άλλοι… και φυσικά ένας Έλληνας, όταν πέφτει μια μύγα στο καφέ τους; 

Σίμος Κεδίκογλου: Οι βουλευτές θα πειστούν όταν ενημερωθούν πλήρως για το γάλα

«Δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις»
Βέβαιος ότι οι αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών για τη ρύθμιση για το γάλα θα καμφθούν όταν ενημερωθούν πλήρως για τη σχεδιαζόμενη αλλαγή δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.