Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ενταλμα σύλληψης για Γ. Κυριακίδη-Σε απολογία κλήθηκε ο Αντ. Δελλατόλας


Κλήση σε απολογία για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα απέστειλε στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορηγούσε η Proton Bank, την περίοδο που μεγαλομέτοχός της ήταν ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.


«Βουτιά» του ΑΕΠ κατά 5,7%

Το τέταρτο τρίμηνο

 Από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πως η συνολική καταναλωτική δαπάνη παρουσίασε μείωση 9,0% σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2011.

Στο 5,7% διαμορφώθηκε η μείωση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, σε όρους όγκου, το τέταρτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011, έναντι μείωσης 6,0% που είχε υπολογιστεί στην πρώτη εκτίμηση της 14ης Φεβρουαρίου.


Οι Γερμανοί πλήγωσαν την Ελλάδα


«Οι επιθέσεις Γερμανών πολιτικών στην αρχή της κρίσης άφησαν στην Ελλάδα βαθιές πληγές», δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Focus ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.


Προς παράταση το χαράτσι - Στο Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης τη Δευτέρα η τρόικα

Προς παράταση το χαράτσι - Στο Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης τη Δευτέρα η τρόικα

Χωρίς να κλείσει κανένα από τα μέτωπα της διαπραγμάτευσης, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Υπουργείο Οικονομικών, η δίωρη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.