Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ANEKΔΟΤΟ: Σπρώξιμο... τα μεσάνυχτα



Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένας τύπος χτυπάει την πόρτα και λέει:

Με άνοδο 3,50% έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Δυναμική ανοδική αντίδραση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά, μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικές απώλειες 3,05%. Η αγορά διέσπασε ανοδικά τα επίπεδα των 1.360 μονάδων καταγράφοντας νέα υψηλά 34 μηνών.


Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα στην Κριμαία.

Κώστας Μελάς: Καθηγητής Οικονομικών, Συγγραφέας


Ο τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip  Erdoğan δήλωσε ότι σήμερα θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Τουρκία δεν θα αναγνωρίσει το δημοψήφισμα της 16ης Μαρτίου με το οποίο οι κάτοικοι της Κριμαίας επιθυμούν την ένωσή τους με τη Ρωσία. 

Άδειασμα αλά γαλλικά της τρόικας για το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών.


Άδειασμα αλά γαλλικά επιφύλαξε το κλιμάκιο της Τρόικας στα στελέχη του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) για την αποτυχία τους να καλύψουν το στόχο της είσπραξης των οφειλών. Η έκθεση που συνέταξε το κλιμάκιο ήταν καταπέλτης.

Ξέσπασε εμφύλιος στη Χρυσή Αυγή - Φεύγουν και άλλοι;

Ρήγμα
Αποχώρησε ο Χρ. Αλεξόπουλος - Ασφυκτικός ο νομικός κλοιός γύρω από το κόμμα.

Με αλυσίδες στην Ευρωβουλή

Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης εμφανίστηκε δεμένος με αλυσίδες και λουκέτα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Δεν θέλουμε μια Ευρώπη του Μπαρόζο και της Μέρκελ». 


Επιδόματα σε 700.000 δικαιούχους μέχρι το Πάσχα

Είτε εντάσσεται στην προεκλογική μάχη είτε όχι, το γεγονός είναι ότι 700.000 δικαιούχοι θα δουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό μέσα στον Απρίλιο –κατά πάσα πιθανότητα πριν το Πάσχα- χωρίς καν να χρειαστεί να στείλουν δικαιολογητικά. Δείτε στο αναλυτικό αφιέρωμα του fpress.gr ποιοι θα εισπράξουν από 40 έως 980 ευρώ
 

Επιχειρηματικό άνοιγμα στη Βόρεια Ελλάδα από Coco-Mat

Μεγάλο άνοιγμα και στη Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει η Coco-Mat, μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής της συμμαχίας με τον όμιλο Libra. 


Τσεκούρι 50% στις επικουρικές – Πρώτα θύματα εφοριακοί και τελωνειακοί

Η ώρα της μεγάλης σφαγής έρχεται στις επικουρικές με τους πρώτους που θα νιώσουν στο ... πετσί τους τη διαφορά να είναι οι συνταξιούχοι του υπουργείου Οικονομικών, δηλαδή εφοριακών, τελωνειακών κλπ.