Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αντ. Σαμαράς: Η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως

«Οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Αμερικανο-εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee) και συμπήρωσε πως εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη «που κάνει τη δουλειά της».


Δώρο «ζωής» σε ασθενή που περίμενε 47 μήνες

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ

Ζωή σε ασθενή 63 ετών που ανέμενε το κατάλληλο μόσχευμα 47 μήνες, έδωσε ένας δότης που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

 

Σε Ελληνίδα το καλύτερο γιοτ όλων των εποχώνΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ» ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ» ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ


Το εντυπωσιακό γιοτ «Γεράκι της Μάλτας» («Maltese Falcon») της Ελενας Αμβροσιάδου κέρδισε το πρώτο βραβείο Baccarat SuperYacht Trophy κατά τη διάρκεια της Εκθεσης Γιοτ του Μονακό, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για το καλύτερο σούπεργιοτ που έχει κατασκευαστεί ποτέ (Finest Superyacht Ever).


Χρυσαυγίτες προς Channel 4: Μη δείξετε τα πρόσωπά μας

Φοβισμένους και αποπροσανατολισμένους βρήκε τους Χρυσαυγίτες που επισκέφτηκε ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον του βρετανικού Channel 4.


Ιωάννινα: Σβάστικες, 38άρι και φωτό του Χίτλερ στο σπίτι του Παππά

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
 

Ενα 38άρι πιστόλι, σβάστικες και φωτογραφίες του Χίτλερ εντόπισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντος «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππα.

 

«Αν μας βγάλουν εκτός νόμου έχουμε 100 έτοιμους να πέσουνε!»

Σοκάρει η συνομιλία δύο μελών της Χρυσής που έγινε την επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα όταν και ξεκίνησε η επιχείρηση της Αστυνομίας  

Ο διάλογος-φωτιά καταγράφηκε από τον υπερ-κοριό της ΕΥΠ.


Στρατηγό έκανε το 2005 η ΝΔ τον πατέρα Παππά που ήταν δεξί χέρι του Παπαδόπουλου!

Ο πατέρας του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παππάς υπήρξε στρατιωτικός,στενός φίλος του Γεωργίου Παπαδόπουλου του δικτάτορα, το 1975 αποστρατεύθηκε στο πλαίσιο της αποχουντοποίησης . Κι όμως αυτόν τον αξιωματικό το 2005 η κυβέρνηση της ΝΔ τον ...αποκατέστησε δινόντάς του το βαθμό του ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.


Θεαματική εμφάνιση της Λουκά στη ΓΑΔΑ για τη Χρυσή Αυγή - BINTEO

Φωνάζοντας μπήκε στη ΓΑΔΑ η Ελένη Λουκά με αφορμή τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής!