Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Φ. Πιπιλή: Η πόλη θέλει Μπουτάρηδες - Δεν είναι για τραλαλί τραλαλό



Υπέρ της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης τάχθηκε η Φ. Πιπιλή παρά το γεγονός ότι η ΝΔ δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και αναμένεται να δώσει το χρίσμα στον Γ. Ιωαννίδη.


Συντόμως ελληνική ταυτότητα σε βασιλικό πολτό - γύρη

5O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AGROTICA
Ελληνική ταυτότητα θα αποκτήσουν το προσεχές διάστημα ο βασιλικός πολτός και η γύρη, αφού ύστερα από έρευνα έξι χρόνων καταρτίστηκε ο πίνακας με τα ποιοτικά τους κριτήρια και έχει ήδη αποσταλεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο και θα ανάψει το πράσινο φως, βάζοντας έτσι τέλος στη νοθεία, που παρατηρείται.

Ενταση και διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Βουδούρη

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Μέσα σε κλίμα έντασης και ισχυρών διαφωνιών καλείται η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει για δεύτερη ημέρα σήμερα στο cine Κεραμεικός να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για τις 13 περιφέρειες.

Ντελόρ: Δεν μετανιώνω για την ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ

«ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ»
Ευθύνες στις κυβερνήσεις για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας επιρρίπτει ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζακ Ντελόρ, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει για την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Με 40 μπλόκα οι αγρότες στους δρόμους

Τη Δευτέρα
Σε διάφορα σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών - Αναμένεται νέα διευκρινιστική εγκύκλιος από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τον έκλεψαν και θα... πληρώσει 7.000 ευρώ πρόστιμο!

Θύμα κλοπής έπεσε ένας πωλητής λαϊκών αγορών, στην Εύβοια, ο οποίος μάλιστα θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο στην εφορία!

Οργή στη Λευκωσία: Ο Μπαν Κι Μουν αποκάλεσε «κοινότητα» την Κυπριακή Δημοκρατία

Κύπρος
Αναμένεται η Κυπριακή Κυβέρνηση να προβεί σε διάβημα προς τον ΟΗΕ ζητώντας από τον γγ να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Spiegel: Νέο δάνειο 10-20 δισ. στην Ελλάδα θα προτείνει ο Σόιμπλε

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ένα τρίτο πακέτο οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, και μάλιστα πριν από τις ευρωεκλογές, φέρεται διατεθειμένος να προτείνει ο Γερμναός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Der Spiegel. Το πακέτο θα συνδέεται με όρους.