Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Προφυλακιστέοι οι 3 επιστάτες και ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας στη Μανωλάδα


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τρεις επιστάτες και ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας φράουλας, για την επίθεση κατά των εργατών στη Μανωλάδα Ηλείας. Εξερχόμενοι του ανακριτή οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν φραστικά κατά των δημοσιογράφων.


Γ. Στουρνάρας: Επιστροφή στην ανάπτυξη το 2014

«Αρχίζουμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι»

 «Για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, για το 2014, προβλέπουμε, έστω και μικρό θετικό πρόσημο, μπροστά από τον ρυθμό οικονομικής ανάπτυξης», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

 Επιστροφή σε ήπιο ρυθμό ανάπτυξης προβλέπει για την επόμενη χρονιά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, επισημαίνοντας πως το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι πώς θα συνδυαστεί η περαιτέρω δημοσιονομική προσαρμογή με την ανάπτυξη.


Bild: Κύμα χρεοκοπιών για γερμανικές επιχειρήσεις του νότου

ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 33%
 

Κύμα χρεοκοπιών για γερμανικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία, αναμένει η γερμανική εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων «Euler Hermes», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild».

 

Κέρι: Ανοίξτε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης


Να ανοίξει εκ νέου τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης κάλεσε την Τουρκία ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη.